Skip to content
Upcoming

The New Originals lanceert geniale release video

8 september 2018 16:00
The New Originals lanceert geniale release video

The New Originals (TNO) lanceert een geniale nieuwe video waar we iets opvallends zien, een signature gym sneaker!

TNO, bekend van ‘de negen stippen’, heeft gisteren een nieuwe video geplaatst over een nieuw item: een gym sneaker. The New Originals wil met hun concept, ‘Think Out Of The Box’ jonge creatievelinegn aan het denken zetten. Ze willen jongeren stimulieren om te experimenteren om zo nieuwe hoogtes te bereiken.

De nieuwe video, die een uitdagende vintage look heeft, is een introductie voor de nieuwe sneaker. In het begin is het doel van het verhaal onduidelijk maar langzaam komt de sneaker meer in beeld. Hoe kom je het beste achter de performance van een sneaker? Inderdaad, door hem te testen. TNO test in de video de sneakers doormiddel van trefbal, wheelies trekken en Wushu.

Als we naar de sneaker zelf kijken zien we een authentieke gym sneaker. Een groen bovenwerk met gouden ‘The New Originals’ letters rust op een witte midsole. Deze midsole heeft ook nog eens een extra versteviging bij de neus voor optimale prestaties.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Wil jij weten hoe die te gekke video eruitziet? Check hem dan hieronder:

The New Originals | Gym Shoe Release video editorial by Sharif Abdel mawla

TNO Gym shoe video editorial done by @sharifabdelmawla ☘️☀️?(more info soon about release)

Geplaatst door THE NEW ORIGINALS op Dinsdag 4 september 2018

The New Originals
Images by The New Originals
The New Originals
Images by The New Originals