Skip to content
Upcoming

De laatste Nike Off-White rumors

19 april 2018 16:05
De laatste Nike Off-White rumors

Na het grote succes van Virgil Abloh’s eerdere sneakers blijven er maar foto’s opduiken van nieuwe modellen en colorways. Bijvoorbeeld de Nike Air Force 1 ‘Volt’. Van de meeste foto’s die lekken is geen releasedatum bekend. Soms kan het zelfs zo zijn dat iemand zelf een customs heeft gemaakt. Omdat er zo vaak nieuwe informatie online komt over potentiële nieuwe Off-White sneakers hebben wij de laatste nieuwtjes op een rijtje gezet.

Nike Blazer Mid V2

Er is een nieuwe colorway van de Off White x Nike Blazer Mid V2 uitgelekt. Deze bijna helemaal zwart en beschikt over het bekende oranje labeltje en de typische Off-White letters. Alleen de grote Swoosh en de veters zijn wit.

Nike Air Max 90

Een ander model waar ook foto’s van zijn gelekt is een Air Max 90. Net als de Blazer hierboven is deze ook bijna helemaal zwart maar dan met een witte Swoosh en witte veters. Op deze Swoosh zitten ook nog stiksels die je vaker ziet terugkomen in ontwerpen van Virgil Abloh. Ook bij deze sneaker is het oranje labeltje weer aanwezig. De Air Max 90 is volgens een bericht op Instagram ontworpen door @ll_concepts. Maar het zou zomaar kunnen dat er binnenkort een paartje uitkomt dat hierop lijkt.

Nike Air Max 97 

De laatste rumor gaat over een Air Max 97 OG. Precies zo’n een zat er ook in de collectie van ‘The Ten’ maar dan in het wit. Nu is er een lichtpaarse versie uitgelekt. Deze is naar buiten gekomen op de Instagram pagina van @py_rates. De sneaker heeft een zwarte Swoosh en zwarte ‘AIR branding’. Ook het oranje labeltje is hier weer aanwezig. Of deze 4 ook echt zullen releasen is dus nog de vraag. Als je op dekhoogte wil blijven houd onze releasekalender dan goed in de gaten!