Skip to content
Editorial

The Dunk saga continues met de Nike WMNS Dunk Low ‘Green Glow’

14 april 2021 21:52
The Dunk saga continues met de Nike WMNS Dunk Low ‘Green Glow’

Ladies! It’s time to glow in de nieuwe Nike WMNS Dunk Low ‘Green Glow’

Naast de nieuwe zwembroeken en zomerse kleding is het natuurlijk ook tijd voor frisse, nieuwe Nike Dunk colorways. Lucky for you dropt Nike de afgelopen weken heel veel zomerse colorways waaronder de Nike WMNS Dunk Low ‘Green Glow’. Wil jij meer weten over deze colorway en wanneer die exact dropt? Lees dan snel verder!

Nike WMNS Dunk Low ‘Green Glow
Nike WMNS Dunk Low ‘Green Glow

Even terug

In 1985 maakte de Nike Dunk zijn debuut. De sneaker is een geëvolueerde versie van het Air Force 1 silhouet, die drie jaar eerder zijn debuut maakte. Het Dunk design maakte gebruik van gewaagde color-blocking en deze klassieke stijl is al lang niet meer weg te denken van de Nike kicks. Nike lanceerde de schoen op het perfecte moment en gaf de basketbalcultuur een onverwachte boost.

Nike WMNS Dunk Low ‘Green Glow

Dunk ‘Green Glow’ colorway

De pastelgroene ‘Green Glow’ lijkt op een easter-uitvoering die exclusief voor dames is. De sneaker heeft een klassieke color-blocking gekregen op een frisse wit-lederen basis. De levendige groene kleur is hierdoor duidelijk te zien op de overlays, Swoosh en outsole. De low-top Dunk heeft een rubberen middenzool, die is voorzien van een grip vaste buitenzool die oorspronkelijk is ontworpen voor het bewegen op hardhout. Daarnaast zijn de groene details ook te zien op de heel tab en Nike branding op de tong.

De Nike WMNS Dunk Low ‘Green Glow’ dropt op vrijdag 16 april 2021 om 09:00 uur. De sneaker is verkrijgbaar vanaf €100 euro bij Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers.

Nike WMNS Dunk Low 'Green Glow'

DD1503-105 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

Check ook de mosterdgele ‘Dark Sulfut’ Dunk High die op deze dag dropt. Wil je daarnaast meer opkomende releases checken? Ga dan naar onze releasekalender!

Nike WMNS Dunk High 'Dark Sulfur'

DD1869-106 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Ben je daarnaast benieuwd naar nog meer sneaker en streetwear related content? Check dan onze nieuwspagina! Als je de app nog niet hebt, download deze dan gemakkelijk hier. Zet je push-notification aan en mis nooit meer een nieuwe release!