Skip to content
Editorial

The Dunk Saga continues met de Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’!

15 april 2021 11:55
The Dunk Saga continues met de Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’!
Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’

The Dunk Saga continues met de Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’!

Nike zet de Dunk saga voort met een hele lading nieuwe colorways van het populaire silhouet. Eén daarvan is de Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’. Deze sneaker trekt alle aandacht met de opvallende gele overlays. Waarschijnlijk heb je de sneaker nu al een paar keer voorbij zien komen. Het is de must-have voor de opkomende zonnige dagen.

Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’
Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’

Simpele look

De Nike Dunk debuteerde in 1985 en was oorspronkelijk een basketbalschoen gericht op college atleten. In 2021 blijft de vraag naar de Dunks groeien. Het model is echte klassieker en hierdoor wordt zelfs de simpelste kleurencombinatie gewaardeerd. Deze high-top Nike Dunk is bringing old school back met een tweekleurig color-blocking op het leren bovenwerk met lichte glans. De sneaker heeft een witte basis en mosterdgele ‘Dark Sulfur’ panelen. Daarnaast is ook de outsole ook geel gemaakt. De frisse colorway met een jaren 80 vintage look maken de kicks de perfecte look voor de zomerse dagen.

Verder beschikt het model over geperforeerde accenten voor een beter ademend vermogen. Tot slot is er een gevoerde kraag, foam tussenzool voor lichte, responsieve demping en een rubberen buitenzool toegepast.

Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’ | DD1869-106

De Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’ dropt op vrijdag 16 april 2021 om 09:00 uur. Er hangt een prijskaart aan vanaf €110,- en de sneakers zijn verkrijgbaar via Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers.

Check them out via de onderstaande knop!

Nike WMNS Dunk High 'Dark Sulfur'

DD1869-106 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

Naast de Nike WMNS Dunk High ‘Dark Sulfur’ zullen er de komende weken ook andere colorways verschijnen op het klassieke silhouet. Check hiervoor onze releasekalender om erachter te komen welke!

Ben je daarnaast benieuwd naar nog meer sneaker en streetwear related content? Check dan onze nieuwspagina! Als je de app nog niet hebt, download deze dan gemakkelijk hier. Zet je push-notification aan en mis nooit meer een nieuwe release!