Skip to content
Upcoming

Terug van weggeweest: Hi-Tec

5 april 2018 13:50
Terug van weggeweest: Hi-Tec

Hi-Tec is back

De chunky sneaker trend is eentje die we maar niet vergeten. Merken zoals Balenciaga en Gucci zijn voorstander van deze trend. Natuurlijk moet je wel even sparen voordat je die pareltjes koopt… Nu is het merk Hi-Tec al een tijdje terug met een te gekke collectie.

Get to know Hi-Tec

Hi-Tec werd opgericht in 1974 in Essex, Engeland door een Nederlander genaamd Frank van Wezel. Het kantoor is momenteel in Nederland gevestigd. Hi -Tec staat voornamelijk bekend om zijn lichtgewicht wandelschoen, dit werd ook het belangrijkste succes van Hi-Tec. Frank van Wezel vetrok naar Nederland voor zijn studie en werd verliefd op squash en tennis. Dit leidde tot zijn betrokkenheid in de sport schoen-industrie waar hij de eerste speciale squash schoen introduceerde. Dit zorgde voor de oprichting van Hi-Tec Sports. Het merk Hi-Tec begon zich te concentreren op de perfecte wandel-en loop sneaker. Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds het belangrijkste voor Hi-Tec. De meeste Hi-Tec sneakers zijn herkenbaar aan hun slanke silhouetten met een sterk oog voor detail en duurzaamheid. Geïnspireerd door het leven, ontwerpt sportmerk Hi-Tec moderne wandel- en sportschoenen voor jong en oud. Ze geven de steun en comfort die iedere voet nodig heeft, zodat blessures worden voorkomen.

Hi-Tec’s nieuwe collectie

Hi-Tec maakt een comeback met de release van de ‘HTS74’ collectie. Het merk bracht een team van jonge talenten bij elkaar voor de ontwikkeling van premium sneaker lijn. De collectie is zeer geslaagd! De sneakers hebben een perfecte balans tussen functionele sportschoenen en hedendaagse fashion sneakers. De Spring/Summer ’18 collectie is een reflectie op het verleden, en het pad van de toekomst. De SS18 campagne beschikt over oude video’s met het oude slogan van Hi-Tec ‘Inspired By Life’, die staat voor de mix tussen oud en nieuw. Met deze campagne is Hi-Tec de toekomst, de HTS74 collectie maakt gebruikt van nieuwe technische stoffen en historische ontwerpen.

Hieronder staan een aantal sneakers van de ‘HTS74’ Spring Summer 2018 collectie. De sneakers zijn al verkrijgbaar, dus veel plezier met winkelen!


Hi-Tec ”Badwater 146 ABC Suede”

Prijs: €140,00
Colorway: Suede Sky Blue Lemon Navy
Stylecode: 6780-031
Shoplink: Klik hier >>


Hi-Tec ”Badwater 146 Abc”

Prijs: €140,00
Colorway: 6274-013
Stylecode: White/Red
Shoplink: Klik hier >> 


Hi-Tec ”Silver Shadow RGS”

Prijs: €180,00
Colorway: 6273-022
Stylecode: Silver Shadow RGS Black White Red
Shoplink: Klik hier >> 

Images by: Titolo