Skip to content
Newsfeed

Teddy Santis toont eerste beelden Aimé Leon Dore x New Balance 991

30 mei 2022 13:06
Teddy Santis toont eerste beelden Aimé Leon Dore x New Balance 991

Teddy Santis, oprichter van Aimé Leon Dore en creative director bij New Balance, toont de eerste beelden van twee nieuwe colorways van de New Balance 991. De twee namen zijn geen onbekenden van elkaar en brachten recent nog verschillende colorways van de NB 650 uit. De New Balance 991 heeft nog geen officiële releasedatum.

Aimé Leon Dore is een lifestyle brand uit New York, opgericht door Teddy Santis. In de afgelopen jaren heeft het merk al meerdere keren samengewerkt met New Balance. Zo blies de New York-based store in 2020 nieuw leven in de New Balance 550. Dit retro model heeft sindsdien verschillende colorways gehad en recent kwam Aimé Leon Dore met colorways van de NB 650.

Nu komen de twee namen met twee NB 991 colorways. De eerste Aimé Leon Dore x New Balance 991 heeft een chique uitstraling. De upper kleurt off-white en is van mesh. De bruine, leren overlays geven de sneaker een luxueuze look. Ook verschijnen en verschillende groene details over de gehele upper.

Op het middenpaneel is het bekende N-logo te zien. Deze kleurt hier groen met wit en is van leer. De zool kleurt off-white en geeft de sneaker een retro uitstraling. Op de hiel en neus zijn grijze, suède elementen gezet.

De tweede colorway van de NB 991 combineert verschillende grijstinten. De overlays op het model kleuren grijs en zijn van suède. Ook op deze colorway maakt de groene kleur zijn vertoning. De upper is, evenals bij de eerste colorway, van mesh en kleurt off-white.

De colorways van de Aimé Leon Dore x New Balance 991 hebben beide nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneakers in 2022 verwachten. Houd onze nieuwspagina in de gaten en blijf up-to date.

Aime Leon Dore x New Balance 991
Aime Leon Dore x New Balance 991
Aime Leon Dore x New Balance 991
Aime Leon Dore x New Balance 991