Skip to content
Watch

Ted van sneakerstore Epic in Breda is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast

21 maart 2020 18:35
Ted van sneakerstore Epic in Breda is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast

Heel Brabant kent zijn Epic Store aan de Lange Brugstraat in Breda. De sneakershop is dan ook al jaren toonaangevend als het gaat om sneakers. Super dus dat Ted aanschuift aan de tafel van onze podcast in Amsterdam. Want zijn kennis en ervaring willen we natuurlijk graag horen.

Bij Epic kun je terecht voor labels als Nike, Karhu, Puma, New Balance, Vans en adidas. Je vindt hier modellen en colorways die je niet zo snel zal tegenkomen bij grote landelijke ketens. Epic biedt hierdoor een behoorlijk uniek assortiment aan die uiteraard ook online verkrijgbaar is.

In de podcast verteld Ted over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en waar hij zijn inspiratie vindt. Maar ook over zijn eigen verzameling, zijn passie voor basketbal en liefde voor details en materialen als het om zijn sneakerassortiment gaat.

Valerio en (co-host) David de Ruiter (Mercer) hebben dus de handen vol aan deze gedreven en gepassioneerde ondernemer. De 3e aflevering van seizoen 2 is nu te zien via YouTube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts.