Skip to content
Upcoming

Teasertime: Atmos X Nike Air Max 90 ‘We Love Nike’

28 maart 2018 11:41
Teasertime: Atmos X Nike Air Max 90 ‘We Love Nike’

Alsof alle hype rondom Nike en Atmos nog niet genoeg was met de ‘Animal 2.0’, komt de volgende collab er al weer aan. De eerste foto’s van de Atmos X Nike Air Max 90 ‘We Love Nike’ zijn nu onthuld.

Atmos is misschien wel de meest gekozen shop waarmee Nike Air Max collaborations aan gaat. Op de afgelopen drie Air Max Day’s heeft Atmos releases gehad met de AM1 ‘Safari’, de re-release van de AM1 Elephant en de AM1 Animal 2.0. De lijn met samenwerkingen wordt binnenkort weer uitgebreid met de Air Max 90 ‘We Love Nike’.

De AM90 ‘We Love Nike’ beschikt over een patroon van Nike schoenendozen. De schoenendoos-print zit op de mudguard en op de overlay. Het toffe aan dit design is de variatie aan de verschillende dozen. De Nike schoenendozen zijn over de jaren vaak veranderd maar hebben meestal wel de bekende oranje kleur behouden. Op de sneakers staan zowel vintage als nieuwe schoenendozen. De Swoosh komt in een slangenleren stof die ook op de Air Max 1 ‘Tiger Camo’ is gebruikt. Verder zijn de sneakers afgewerkt met, zoals het lijkt, zwart suède. De stukken rondom de Air Unit, laceye-patches en de heelbase komen in een infrared kleur.

Wanneer de nieuwe collaboration uit gaat komen is nog afwachten, maar hij wordt de aankomende maanden verwacht.

Kan jij nou niet wachten op de Atmos X Nike Air Max 90 ‘We Love Nike’? Check dan ook ons Air Max 90 assortiment HIER!


Atmos X Nike Air Max 90 ‘We Love Nike’


Images: Atmos