Skip to content
Newsfeed

Teaser van de Sean Wotherspoon x adidas Gazelle

18 juni 2022 10:00
Teaser van de Sean Wotherspoon x adidas Gazelle

In 2017 werd Sean Wotherspoon razend populair met de release van de Nike Air Max 1/97. Daarom was het verrassend dat Wotherspoon in 2020 een samenwerking aanging met rivaal adidas. Ondertussen heeft het duo al samengewerkt aan meerdere releases. Nu zijn ook de eerste beelden opgedoken van een Sean Wotherspoon x adidas Gazelle collab.

Met deze samenwerking brengt Wotherspoon een kleurrijk design naar de ‘Gazelle’. De basis van de sneaker is van een gebroken-wit corduroy materiaal. Net als de veteroogjes, zijn de iconische drie strepen van een marineblauw suède. Het bovenwerk is volledig bekleed in vrolijke graphics. Verder is de midsole doorzichtig, waardoor je de graphics erdoorheen kan zien. Voor deze sneaker heeft Wotherspoon duurzaamheid als uitgangspunt genomen en daardoor bestaat de sneaker volledig uit vegan materialen.

Wanneer de Sean Wotherspoon x adidas Gazelle released is nog niet bekend, dit was alleen nog maar een teaser. Volg ons op Instagram en blijf up-to-date van het laatste sneaker nieuws.

Sean Wotherspoon gazelle
Sean Wotherspoon gazelle