Skip to content
Newsfeed

Takashi Murakami creëert een kenmerkende New Era collab

28 december 2021 21:00
Takashi Murakami creëert een kenmerkende New Era collab

Ontwerper Takashi Murakami is de samenwerking aangegaan met het iconische label New Era. Samen hebben zij een collectie samengesteld die bestaat uit petten, shirts en longsleeves, allemaal in de kenmerkende stijl van Murakami.

Takashi Murakami is een bekende Japanse kunstenaar die voornamelijk bekend staat om de esthetiek van Japanse traditionele kunst om te toveren in de hedendaagse popcultuur. Zo maakt hij gebruik van felle kleuren en abstracte vormen. Ook heb je vast wel eens de kleurrijke bloem gezien met de smiley.

Zoals we zojuist al zeiden beschikt de collectie over verschillende petten, T-shirts en longsleeves. De items beschikken over drie verschillende kleuren, zwart, wit of bruin met hierop kleurrijke kenmerkende bloemen prints. In totaal verschijnen er 14 petten gecreëerd van verschillende materialen, twee T-shirts, één muts en twee longsleeves!

Op zaterdag 1 januari 2022 dropt de samenwerking tussen Takashi Murakami x New Era bij retailers en online via newera.com. Wil jij up-to-date blijven van het laatste sneaker nieuws? Check dan dagelijks Sneakerjagers en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.