Skip to content
Upcoming

De Taka Hayashi x Vans collab dropt begin september 2020

30 augustus 2020 11:52
De Taka Hayashi x Vans collab dropt begin september 2020

De Japanse artiest Taka Hayashi x Vans zetten hun langdurige samenwerking voort met een nieuw pack dat in de eerste week van september 2020 dropt! Het pack beschikt over een lage en een hoge sneaker. Wat het mooie is aan het pack is dat het DIY (Do It Yourself) is!

Vans is een van de merken die samen met Taka Hayashi een samenwerking hebben mogen creëeren. De kunstenaar is geboren in Japan en verhuisde toen hij 10 was naar de Verenigde Staten. Voor hem was dit een droom die werkelijkheid kon worden en dat is ook zeker gebeurd.

Taka Hayashi x Vans DIY | Details

Het bovenwerk van beide sneakers is gemaakt van klittenband, dat individueel aanpasbaar is. Hiermee kun jij volledig je creativiteit loslaten op de sneaker. Verder beschikt de sneaker over een marshmellow kleurig bovenwerk met blauwe en rode contrasterende stiksels. De bijkomende patches zijn geïnspireerd op de andere modellen van Vans, zoals de Old Skool en de Slip-On. Ze worden geleverd in het kenmerkende geruite patroon en bloemmotief.

De samenwerking tussen de twee komt volgende week zaterdag, 5 september 2020, uit via 43Einhalb. Check hieronder foto’s van de sneaker en houd Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws.

Taka Hayashi X Vans DIY Low 'Marshmallow'

VN0A4UX617O1 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Taka Hayashi x Vans
Taka Hayashi x Vans

Taka Hayashi X Vans DIY Sk8-Hi 'Marshmallow'

VN0A4UX517O1 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Taka Hayashi x Vans
Images by 43Einhalb