Skip to content
Upcoming

Laat je voeten extra stralen met deze nieuwe Swarovski x adidas sneakers

23 september 2020 15:57
Laat je voeten extra stralen met deze nieuwe Swarovski x adidas sneakers

Swarovski kennen wij allemaal van de mooie sieraden, maar dit is niet het enige waar Swarovski zich mee bezig houd. Over de jaren zien we dat Swarovski steeds vaker samenwerkt met verschillende merken om zo kleding of sneakers uit te brengen. Dit zagen wij bijvoorbeeld al in een samenwerking met Nike en Supreme. Nu gaat het merk samenwerking met adidas en brengen ze samen drie verschillende sneakers uit.

Swarovski is onderhand niet alleen maar meer bekend in de luxe wereld, maar ook in de sneaker en streetwear wereld. Met samenwerking zoals Nike en Supreme is het merk steeds groter aan het worden. Niet alleen zijn de mooie kristallen gebruikt op sneakers, maar zijn ze ook gebruikt op de wel bekende BE@RBRICKS, die voor een paar duizend euro retail weg gingen.

Swarovski x adidas

Er is gewerkt aan drie sneakers, namelijk de Stan Smith, Superstar en Rivalry ‘OG’. Alle drie de modellen zijn erg simpel, maar toch erg opvallend doormiddel van het gebruikt van de kristallen. De Stan Smith heeft een bovenwerk gemaakt van wit leer en heeft groene accenten op de hak en tong. Deze groene accenten zijn geheel bedekt met Swarovski kristallen. Bij de adidas Superstar geldt eigenlijk precies hetzelfde. Het bovenwerk is gemaakt van wit leer en heeft zwarte accenten op de hak, tong en de drie strepen op de midfoot. Over deze zwarte accenten zitten wederom enorm veel Swarovski kristallen. De Rivalry ‘OG’ is een stukje subtieler. Het bovenwerk is gemaakt van wit leer. Drie blauwe strepen zijn geplaatst op de midfoot met meer blauwe accenten op de tong, sockliner en midsole. Op de drie strepen zijn een paar kristallen geplaatst terwijl op de hiel en tong meerdere kristallen zijn gebruikt.

De Swarovski x adidas collectie komt op donderdag 24 september uit bij onder andere adidas. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Swarovski x adidas Stan Smith | FX7482

Swarovski X adidas Stan Smith 'White & Green'

FX7482 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
Swarovski x adidas
Swarovski x adidas

Swarovski x adidas Superstar | FX7480

Swarovski X adidas Superstar 'White & Black'

FX7480 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Swarovski x adidas
Swarovski x adidas

Swarovski x adidas Rivalry | FX7469

Swarovski X adidas Rivalry 'OG'

FX7469 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Swarovski x adidas
Swarovski x adidas
Images by adidas