Skip to content
Events

SW Air Max 97/1 release op Solemart Amsterdam

17 maart 2018 14:06
SW Air Max 97/1 release op Solemart Amsterdam

Heb jij ons blog over Solemart Amsterdam al gelezen? Daarin hebben we namelijk aangekondigd dat de sneakerbeurs genaamd Solemart nu voor het eerst ook naar Nederland komt. Het evenement wordt georganiseerd door Solebox en de focus ligt vooral op vintage en sneakers die moeilijk te vinden zijn. Na een aankondiging die @solebox en @solemart_official deden, op Instagram en Facebook, over de Air Max 97/1, blijkt dat dit zeker waargemaakt gaat worden!

Daarin werd namelijk duidelijk gemaakt dat de Sean Wotherspoon Nike Air Max 97/1 verkocht zal gaan worden online, in alle Solebox winkels maar ook tijdens Solemart Amsterdam! Dit is voor de bezoekers natuurlijk superleuk nieuws omdat de Air Max 97/1 een echte must-have is voor sneakerheads. En aangezien de sneaker overal waarschijnlijk heel snel uitverkocht zal zijn, is er toch nog een extra kans voor de bezoekers die sinds de eerste beelden al vastberaden te zijn om een paar te coppen.

De Air Max 97/1 van Sean Wotherspoon werd vorig jaar uitgeroepen tot winnaar van de ‘Revolution of Air’-wedstrijd en zal nu eindelijk releasen tijdens de Air Max Day dit jaar (26 maart). Zoals de naam al doet vermoeden, is het model een hybride die bestaat uit twee iconische silhouetten, de Air Max 97 en de Air Max 1. Geïnspireerd door zijn liefde voor vintage kleding, is de schoen uitgerust met een corduroy-bovenwerk en een colorway in retro kleuren. Eerder gingen er al geruchten over waarom Solemart Amsterdam vlak voor Air Max Day georganiseerd zou worden en of het een verband zou hebben. En niets blijkt minder waar, er zal een kraam aanwezig zijn van Nike zelf om bezoekers van het event een kans te geven op een paar Air Max 97/1. Dit is best wel bijzonder want normaal verkoopt Nike zelf, speciale releases alleen online. Bij deze aankondiging wordt ook nog gezegd dat er snel meer info zal komen over hoe dit nou precies zal gaan verlopen.

Moet jij de Air Max 97/1 echt hebben? Dan heb je zeker een goede reden om toch maar even een bezoekje te brengen aan Solemart Amsterdam! Was je al van plan om te gaan, veel succes en hopelijk weet jij een paar te bemachtigen!

Image by: @sean_wotherspoon