Skip to content
Upcoming

Donderdag 9 juli dropt het Supreme x Vans ‘Distressed Denim’ Pack

8 juli 2020 15:58
Donderdag 9 juli dropt het Supreme x Vans ‘Distressed Denim’ Pack

Supreme is opnieuw de samenwerking met Vans aangegaan. Dit keer hebben Supreme en Vans hun creativiteit losgelaten op twee populaire modellen, namelijk de Sk8-Hi Pro en de Slip-On Pro. Hieruit hebben zij een Supreme x Vans ‘Distressed Denim’ Pack uit opgemaakt.

Dit is niet de eerste keer dat er een Supreme x Vans samenwerking verschijnt. In 2019 verschenen er meerdere collecties. Zo zagen we een ‘Fuck The World’ pack, maar ook een collectie die alleen in-store dropte.

Supreme x Vans ‘Distressed Denim’ Pack

Zoals we al zeiden is er gebruik gemaakt van de Sk8-Hi Pro en Slip-On Pro modellen. Beide modellen hebben twee colorways gekregen. Op het bovenwerk is een patroon te vinden van “kapot” denim materiaal. Elke sneaker is verkrijgbaar in een blauwe of zwarte kleur en beschikt over suède accenten. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole die wat extra contrast aan de sneaker geeft. Om de sneaker af te maken staat er achterop de hiel ‘SUPREME’.

Morgen is het donderdag 9 juli 2020 en dat betekent dat de Supreme x Vans ‘Disressed Denim’ pack zal releasen. Het pack zal droppen via de website van Supreme om 12:00u ’s middags. Check dagelijks Sneakerjagers om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws wat betreft sneakers. Scroll naar beneden voor foto’s.


Supreme x Vans Distressed
Supreme x Vans Distressed
Supreme x Vans Distressed
Images by Supreme