Skip to content
Upcoming

De Supreme x Stone Island collectie komt uit op 19 november

17 november 2020 19:14
De Supreme x Stone Island collectie komt uit op 19 november

Supreme en Stone Island slaan de handen weer ineen om weer een toffe collectie uit te brengen. De laatste samenwering tussen de twee merken was in begin 2019 en was zoals verwacht binnen enkele seconden uitverkocht.

Stone Island is een Italiaans luxury merk dat is opgericht in 1982 door Massimo Osti. Stone Island staat bekend om de unieke patch met het compas logo dat op veel kledingstukken op de linker schouder zit en om de goede kwaliteit producten en het gebruik van nieuwe technieken en materialen.

Supreme x Stone Island FW20 collectie

De komende collectie is speciaal gemaakt voor het winterweer dat er weer wellicht aan zit te komen. Één van de beste items uit de collectie is de hand geschilderde shearling jacket. Deze jas komt in een zwarte en witte kleur. Op de rug van deze jas is het logo van Supreme en Stone Island te vinden. De painted Camo Crinkle Down Jacket is het volgende item en komt in drie colorways, waarvan er twee enorm opvallend zijn. Ook deze jas beschikt weer over het Supreme x Stone Island logo op de rug. Bij deze jassen behoord een cargo broek die in precies dezelfde drie kleuren komt. Naast deze matchende kleding is er nog één ander matchend corduroy pack in de collectie. Dit pack bevat een corduroy jas en broek in de kleuren zwart, wit en oranje.

Naast deze producten zijn er ook nog gestreepte truien, gestreepte korte broeken en tie dye t-shirts toegevoegd aan de collectie. Er zitten ook een paar leuke accessoires in de collectie. Zo zitten er buckethats, petten, shoulder bags, bivak mutsen en duikbrillen in de Supreme x Stone Island collectie.

De Supreme x Stone Island collectie komt uit op donderdag 19 november om 12:00 uur bij supremenewyork.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.

Supreme x Stone Island
Supreme x Stone Island
Supreme x Stone Island
Supreme x Stone Island
Supreme x Stone Island
Supreme x Stone Island
Supreme x Stone Island
Images by Supreme