Skip to content
Newsfeed

Supreme x Stone Island Spring collectie 2022

10 mei 2022 10:00
Supreme x Stone Island Spring collectie 2022

Supreme en Stone Island hebben opnieuw samengewerkt aan een nieuwe collectie voor de lente van 2022. Met deze samenwerking brengt het duo een brede collectie aan opvallende outerwear pieces naar buiten. Deze collectie is een follow-up van hun voorgaande samenwerking uit 2020.

Als eerste in de collectie heb je een waterafstotend hars-gecoate parka met een omkeerbare voering van nep bont in een gele en zwarte colorway.

De volgende hoogtepunten van deze collectie zijn een jas, cargo broek en camp hat gemaakt van hittegevoelig ripstop materiaal. Hierop is een reagerend geprint camouflage pigment gezet wat er voor zorgt dat het design van de kleding verandert wanneer het blootgesteld wordt aan hitte. Het weer zorgt er dus voor dat er een camouflage patroon zal verschijnen op de kleding.

Ook bevat de collectie een jas gemaakt van het waterbestendige Cordura materiaal. De jas is verkrijgbaar in zowel een zwarte, als een witte colorway en is voorzien van een opvallende print, namelijk Da Vinci’s ‘Mona Lisa’, die de voorkant van de jas bekleedt. Deze ‘Mona Lisa’ print is ook te zien als een all-over print op een t-shirt.

Verder bestaat de collectie uit cotton fleece sweatsuits die verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en , beige en magenta. Zowel de hoodie als de broek bevatten een Supreme logo en het iconische label van het Italiaanse Stone Island. Daarnaast zitten er ook nog t-shirts in vergelijkbare kleurstellingen, crusher hats en messenger bags in deze samenwerking. Bekijk de gehele collectie onderaan dit blog.

De collectie is vanaf donderdag 12 mei om 17:00 CEST verkrijgbaar online via de website van Supreme.

Hou vooral onze nieuwspagina in de gaten voor dagelijks updates over de nieuwste aankomende collabs.

Supreme x Stone Island SS22
Supreme x Stone Island SS22
Supreme x Stone Island SS22
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date