Skip to content
Newsfeed

Supreme x Nike Dunk High sample onthuld

15 juni 2021 09:55
Supreme x Nike Dunk High sample onthuld

Vanwege hun voorliefde voor obscure silhouetten, die toch vaak onbekend zijn bij het grote publiek, hebben recente Supreme collaborations de extreme hype van voorgaande samenwerkingen niet helemaal waar kunnen maken.

Dat gaat waarschijnlijk veranderen, want we ontvingen vandaag de eerste beelden van een Nike Dunk High x Supreme sample. Waarschijnlijk een upcoming release die helaas nog niet officieel bevestigd is. Hoewel Supreme een gevestigde naam is als het gaat om Nike SB Dunk collaborations, hebben ze nooit eerder een ”normale” Dunk release uitgebracht. In 2017 doken er wel beelden op van naar verluidt een door Supreme ontworpen Nike Dunk, deze is echter nooit uitgekomen.

De Nike Dunk High sample heeft een wit/zwarte basis en is voorzien van verschillende kenmerkende Supreme lettertypen en slogans, waaronder de welbekende ”By Any Means Necessary” qoute van Malcolm X, die we al vaker op verschillende Supreme collaborations hebben zien terug komen. Op dit moment is er nog geen release bevestigd. We vermoeden dat er bij een eventuele release meerdere colorways van de Dunk High verkrijgbaar zullen zijn. Check onderstaande gedetailleerde foto’s van de Nike Dunk High x Supreme sample.

Hou onze releasekalender en socials goed in de gaten voor updates omtrent deze en andere releases. Download onze app voor restocks en early access.

Supreme Dunk
Supreme Dunk
Supreme Dunk
Supreme Dunk
Supreme Dunk
Supreme Dunk
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date