Skip to content
Upcoming

De Supreme x Nike Air Max Goadome komen binnenkort uit

9 juli 2020 14:50
De Supreme x Nike Air Max Goadome komen binnenkort uit

Supreme en Nike zijn niet onbekend met elkaar en zo zien we elk jaar wel meerdere releases van de twee voorbij komen, maar dit keer is het toch wel even wat anders. De aankomende release is niet je gebruikelijke Air Max sneaker. Nike en Supreme hebben namelijk gewerkt aan een Air Max Goadome, of te wel Air Max laarzen.

Supreme is een van de meest bekende skateboard winkels ter wereld en is in 1994 opgezet in New York City. Supreme is gemaakt voor de skateboard, hip hop en jeugdcultuur is het algemeen. Tegenwoordig is Supreme niet alleen meet voor de skateboard en hip hop cultuur. Elke donderdag brengt Supreme nieuwe items uit die onder andere bestaan uit kleding, skateboards en accessoires. Veel van deze items zijn binnen no time uitverkocht. Het meest bekende item zijn de Supreme box logo’s. Deze items zullen binnen een paar seconden zijn uitverkocht en gaan daarna voor honderden euro’s weg.

Supreme x Nike Air Max Goadome

Alhoewel we nog een officieel woord moeten krijgen op de Supreme x Nike Air Cross Trainer 3, kunnen we alvast “uitkijken” naar de Supreme x Nike Air Max Goadome. Volgens sneaker inside PY_RATES komen de laarzen in twee verschillende colorway, het eerste paartje zou een ‘Triple Black’ colorway krijgen, terwijl het tweede paartje een “Fire Red” kleurencombinatie zou krijgen. Het bovenwerk is gemaakt van leer met geperforeerd materiaal op de midfoot en toebox. Dit materiaal zorgt ervoor dat jou voeten nog kunnen ademen. De tekst “SUPREME” komt achterop de hiel te staan met een Swoosh op de midfoot. Onder het bovenwerk zit een dikke midsole met Air Units in de hak en voorvoet. De sneaker wordt afgemaakt door een grove outsole.

Release

De releasedatum van de Supreme x Nike Air Max Goadome is nog niet bekend, maar wordt in de winter van 2020 verwacht voor een prijs van €190. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Supreme x Nike Air Max Goadome
Supreme x Nike Air Max Goadome
Images by PY_RATES