Skip to content
Newsfeed

Supreme winter tees 2022 zijn hier

14 december 2022 16:30
Supreme winter tees 2022 zijn hier

Naast de aankomende The Great China Wall collab gaat Supreme ook 7 winter t-shirts droppen. Winter of zomer ’tees’, zoals ze in de scene genoemd worden, zijn altijd een groot onderdeel van het Supreme seizoen. Deze tees bestaan meestal uit grafische T-shirts met artwork, foto’s en of tekstprints. Supreme brengt deze tees ook elk jaar in andere kleuren uit, naast de gebruikelijke zwarte, witte en grijze basis, krijgen we dit jaar ook bruine, groene, paarse en roze tees.

Op een van de tees staat een foto van de overleden teamrijder Dylan Rieder, afkomstig uit Supreme’s 2014 Cherry skate video geregisseerd door William Strobeck. Een deel van de opbrengst van dit shirt gaat naar de Dylan Rieder Foundation. Vervolgens hebben we een ander herinneringsshirt, deze ter nagedachtenis aan de overleden percussionist Milford Graves. Milford Graves Full Mantis, een portret uit 2018 dat het caleidoscopische creatieve proces en de onverzadigbare nieuwsgierigheid van de kunstenaar onderzoekt, diende als inspiratie voor de voor- en achterkant.

We krijgen ook de Dough Boy Supreme tee, een ander interessant stuk. Deze tee is de voortzetting van de samenwerking tussen Supreme en Pillsbury Doughboy. Om de winter tee capsule af te ronden, is er ook een kerstportret tee, een ingestorte ‘SUPREME’ tee, en twee geïllustreerde ontwerpen met nonnen die rebels gedrag vertonen en Supreme’s interpretatie van het traditionele brandweer thema.

Deze tees worden op 15 december om 17:00 uur wereldwijd uitgebracht via de website van Supreme. Als je meer nieuws zoals dit wilt zien, navigeer dan naar onze nieuwspagina met de knop hieronder!