Skip to content
Newsfeed

Supreme teased Nike SB Darwin Low collab

14 februari 2024 16:10
Supreme teased Nike SB Darwin Low collab

Afgelopen week deelde Supreme hun lookbook voor de Spring/Summer 2024 collectie. Naast de comeback van Kermit de Kikker speelde ook de Nike SB Darwin Low een significante rol in het lookbook. De eerste beelden van de collabs verschenen eind november 2023 al. Nu lijkt het erop dat de Supreme x Nike SB Darwin Low in de komende maanden bij Supreme zal verschijnen.

Supreme en Nike komen opnieuw samen. Na samengewerkt te hebben aan silhouetten als de Air Force 1 Low, Dunk Low, Courtposite en Air Max Plus, zien we nu diverse colorways van de SB Darwin Low verschijnen. Het model heeft een chunky, outdoor look en arriveert in een ‘Black’, ‘Volt’, ‘Camouflage’ en ‘White/Blue’ colorway.

In de recente Supreme SS24 lookbook zien we de zwarte variant van de sneaker verschijnen. Het paar heeft een bovenwerk, gemaakt van stevig canvas. De sneaker is gecoverd met witte Swooshes die op de neus, hiel en buitenzool verschijnen. Supreme brandings verschijnen op de tong en op het middenpaneel.

Het lijkt erop dat de Supreme x Nike SB Darwin Low een erg gelimiteerde oplagen van slechts 6500 exemplaren zal krijgen waarin de aantallen per colorway kunnen verschillen. De collab heeft nog geen officiële releasedatum, maar wordt in de komende maanden van 2024 verwacht.

Ook de Supreme x Nike Air Max DN zal ergens in 2024 verschijnen. Mocht je benieuwd zijn naar deze collabs, houd dan de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates. Bekijk de eerste beelden van de Supreme x Nike SB Darwin Low ‘Black’ hieronder.

Supreme x Nike SB Darwin Low
Supreme x Nike SB Darwin Low
Supreme x Nike SB Darwin Low
Supreme x Nike SB Darwin Low
Supreme x Nike SB Darwin Low
supreme