Skip to content
Newsfeed

Een kijkje in het Supreme Spring/Summer 2023 lookbook

14 februari 2023 12:35
Een kijkje in het Supreme Spring/Summer 2023 lookbook

Na het plaatsen van de teaser afbeelding was er al genoeg om naar uit te kijken en te speculeren over eventuele samenwerkingen en designs. Nu Supreme hun Spring/Summer 2023 lookbook officieel heeft uitgebracht kunnen we eindelijk vertellen welke geruchten officieel zijn geworden. De eerste release is op 16 februari 2023, dus lees snel verder voor alle ins & outs van de nieuwe collectie!

In het lookbook staan de leden van het huidige skateteam van Supreme centraal, waaronder Tyshawn Jones, Sean Pablo, Efron Danzig en Taito. Zij modellen voor een opvallende mix van onder andere textiel, patronen, prints, patchwork, borduurwerk en een reeks langverwachte samenwerkingen.

Zoals we gewend zijn van Supreme kent hun inspiratie geen grenzen. Deze kenmerken van kunstzinnige inspiraties gecombineerd door een unieke New Yorkse blik zien we ook weer terug in het lookbook. Daarnaast zijn designs geïnspireerd op sport, muziek, militaire styling en stoere werkkleding.

Wat betreft samenwerkingen laat het Spring/Summer 2023 lookbook een reeks nieuwe partnerships met Supreme zien, zoals met Tamagotchi. Daarnaast zien we ook verrassende samenwerkingen, zoals met Cactus Plant Flea Market. Waaronder met een varsity jacket, een hoodie en een set van jassen, jersey, broeken en shorts ontworpen met Umbro. De SS23 collectie is voornamelijk gericht op bovenkleding, wat we ook terug zien bij de bekende samenwerking met GORE-TEX. Dit iconische duo zal namelijk een leather 700-Fill Puffer uitbrengen. Zo ook zien we de Sequinned Jacket in samenwerking met Mitchell & Ness. Tot slot omvat de collectie een bekende retro Kurt Cobain ontwerp.

Je kunt Supreme’s SS23 collectie verwachten via de gebruikelijke wekelijkse releases. De eerste drop is online verkrijgbaar op 16 februari 2023 om 17:00 op de website van Supreme. Houd onze nieuwspagina en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws van sneakers en kleding!

Stripe Puffer Jacket
Mesh Jersey Puffer Jacket achterkant
Destruction of Purity Harrington Jacket
Washed Knockout Denim Varsity Jacket
Motion Logo Lightweight Parka
Shibori Denim Trucker Jacket
Tourist Varsity Jacket
Printed Washed Sweater
Supreme/Umbro Hooded Anorak
Raglan Utility Jacket
Magazine S/S Shirt
GORE-TEX PACLITE Lightweight Shell Jacket
Supreme/Mitchell & Ness Sequin Varsity Jacket
Mesh Jersey Puffer Jacket voorkant