Skip to content
Newsfeed

Supreme opent nieuwe winkel in Seoul

27 augustus 2023 20:00
Supreme opent nieuwe winkel in Seoul

Afgelopen maand heeft streetwear brand Supreme zijn eerste winkel in Seoul geopend. Nadat de eerste geruchten in februari rond gingen over een mogelijk nieuwe flagshipstore, toont Supreme nu de beelden van de winkel in volle glorie. De opening van de winkel kwam daarnaast ook met een eigen Box logo tee.

In augustus 2023 opende Supreme de flagshipstore in Seoul, Zuid-Korea. Het streetwear merk heeft nu maar liefst zestien vestigingen wereldwijd, waaronder de winkels in New York, Londen, Parijs en Harajuku. De opening van de flagshipstore in Seoul liet lang op zich wachten. De eerste geruchten van de mogelijk nieuwe vestiging gingen begin februari 2023 rond.

De winkel heeft een eenvoudig interieur. Bij de deurpost is het Supreme Box-logo geplaatst. Het interieur wordt gekenmerkt door de gebruikelijke kledingrekken, t-shirt displays en hangende skate-decks. De muren worden getekend door fotocollages, kogelgat motieven en grafische muurschilderingen. Een opvallend element in de ruimte, is de van acryl gemaakte geldstapel in het midden.

De opening van de winkel kwam met een exclusief Box-logo shirt en hoodie. Op de voorzijde van de twee items is het Box-logo geplaatst. Op de achterzijde is een foto van de mugunghwa, hibiscus syriacus, ook beter bekend als de Koreaanse roos, de nationale bloem van Zuid-Korea, geplaatst.

Bekijk hieronder de beelden van de Supreme Seoul store. Mocht je meer van dit soort berichten lezen, houd dan onze nieuwspagina in de gaten.

Supreme Seoul
Supreme Seoul
Supreme Seoul