Skip to content
Upcoming

Supreme x Nike SB Dunk Low ‘Croc Black’

17 november 2020 08:16
Supreme x Nike SB Dunk Low ‘Croc Black’

Supreme en Nike keren binnenkort weer terug met een heerlijke release. Samen brengen ze namelijk een Nike SB Dunk Low uit met krokodillenleer. De Supreme x Nike SB Dunk Low is geïnspireerd op de Supreme Dunk High release uit 2003.

Supreme en Nike hebben een rijke geschiedenis met elkaar. Zo brachten ze in 2002 de legendarische Nike SB Dunk Low White Cement uit die vele sneakerheads nog in hun collectie willen hebben. In 2003 brachten Supreme en Nike dus de Dunk High uit, waar de opkomende Dunk Low is op geïnspireerd. Tien jaar na de White Cement release vierden Supreme en Nike hun tiende verjaardag en brachten toen een rode colorway uit van de White Cement Dunk Low.

Supreme x Nike SB Dunk High

Supreme x Nike SB Dunk Low ‘Croc Black’

Soepel wit leer is te vinden op de toebox, midfoot en het gebied rond de enkel en de tong. Het krokodillenleer is gebruikt voor de overlays en geeft de sneaker zo een mooie premium look. Op de midfoot zijn de iconische gouden sterren te vinden. Deze gouden kleur is ook gebruikt voor het logo op de tong, Nike tekst op de hiel en de Supreme box logo op de veters. De insole van de sneaker is rood gekleurd met in koeienletters “SUPREME” erin. Een witte midsole en zwarte outsole ronden de sneaker af.

De releasedatum voor de Supreme x Nike SB Dunk Low ‘Croc Black’ is nog niet bekend en het is dus even wachten op meer informatie. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.

Supreme Nike SB Dunk Low 'Croc'
Supreme Nike SB Dunk Low 'Croc'
Supreme Nike SB Dunk Low 'Croc'
Images by s.sam.group