Skip to content
Upcoming

De Supreme x Nike Air Max Plus releasen binnenkort

13 oktober 2020 17:01
De Supreme x Nike Air Max Plus releasen binnenkort

Het is weer even geleden dat wij een release hebben gezien van Supreme en Nike. De laatste release was de Supreme x Nike Air Force 1 Low die zo nu en dan wordt gerestocked. Nu kunnen we binnenkort drie heerlijk colorways verwachten op de Supreme x Nike Air Max Plus.

Supreme is in 1994 opgericht door James Jebbia. Het begon allemaal als een kleine winkel in Lafayette Street en is Supreme sinds dien een wereldwijd icoon geworden. Met een wekelijkse drop op donderdag zitten wereldwijd mensen klaar om nieuwe kleding en accessoires te kopen van het skate merk. Supreme heeft door de jaren enorm veel samenwerkingen gehad. Een van de opmerkelijkste samenwerkingen was die met Louis Vuitton. Met deze samenwerking werk high end kleding gecombineerd met streetwear.

Supreme x Nike Air Max Plus

De Supreme x Nike Air Max Plus komt uit in een green, red en all white colorway. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh met gekleurde TPU overlays bij de green en red colorway. Bij de rode colorway zijn deze rood en roze, en bij de green colorway zijn deze oranje en blauw. De all white colorway is geheel wit met een opvallende rode Swoosh in het midden van de sneaker. De Supreme branding is te zien op de tong en insole van de sneaker.

De groene en rode colorway zullen op donderdag 15 oktober om 12:00 uitkomen via supremenewyork.com en bij Nike om 09:00. De witte colorway daarin tegen op donderdag 1 november om 12:00 via supremenewyork.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Supreme X Nike Air Max Plus 'Fire Pink'

DA1472-600 · Prijs vanaf €262,-

Naar alle aanbieders
Supreme Nike Air Max Plus
Supreme Nike Air Max Plus

Supreme X Nike Air Max Plus 'Mean Green'

DA1472-300 · Prijs vanaf €265,-

Naar alle aanbieders
Supreme Nike Air Max Plus
Supreme Nike Air Max Plus

Supreme Nike Air Max Plus
Supreme Nike Air Max Plus
Images by Supreme