Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Supreme x Nike Air Max Plus ‘Green/Orange’

19 oktober 2020 21:05
Release Reminder: Supreme x Nike Air Max Plus ‘Green/Orange’

De Supreme x Nike Air Max Plus kwam vorige week donderdag al in twee colorways uit via de site van Supreme. Nu komen de ‘Green/Orange’ en de ‘Black/Red’ colorway aanstaande donderdag 22 oktober uit via de Nike SNKRS app.

Supreme begon als een kleine skate winkel in de buurt SoHo van Manhattan. De winkel was opgezet door James Jebbia. In de begin jaren 2000 begon Supreme enorm populair te worden. Dit gebeurden nadat Kanye West een Supreme x Nike Blazer droeg. Tot op de dag van vandaag is Supreme nog enorm populair en verkopen de meeste items op donderdag 12:00 uur nog steeds uit.

Supreme x Nike Air Max Plus ‘Green/Orange’ | DA1472-300

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van fel groen mesh. Over dit mesh zitten golvende overlays die een kleur van blauw en oranje hebben. Op de midfoot van de sneaker zit er een zwarte mini Swoosh. Een leuk detail is toegevoegd op de wreef, hier zijn namelijk reflecterende streepjes geplaatst. De Supreme branding is te vinden op de toen en insole van de sneaker. Onder het bovenwerk bevind zit een groene mid- en outsole met rode Air Units.

Supreme x Nike Air Max Plus ‘Black/Red’ | DA1472-600

De ‘Black / Red’ Colorway heeft een vergelijkbare stijl en constructie. De sneaker heeft een zwart bovenwerk met veel rode en roze kleurovergangen die de stijl vormen. Ook hier zien we de reflecterende details en de mini Swoosh. De Swoosh is geel en geeft een mooi accent. Het mesh bovenwerk met TPU-accenten en suède overlays gaan op in dezelfde kleurovergangen. De Tuned Air demping doet de rest.

De Supreme x Nike Air Max Plus ‘Green/Orange’ en Supreme x Nike Air Max Plus ‘Black/Red’ komen uit op donderdag 22 oktober via de Nike SNKRS app. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Supreme X Nike Air Max Plus 'Fire Pink'

DA1472-600 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders

Supreme X Nike Air Max Plus 'Mean Green'

DA1472-300 · Prijs vanaf €296,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike