Skip to content
Newsfeed

Supreme kondigt hun Fall/Winter 21 collectie aan

11 augustus 2021 15:00
Supreme kondigt hun Fall/Winter 21 collectie aan

Supreme kondigt hun Fall/Winter 21 collectie aan via hun website en via hun Instagram. Op Instagram hebben zij een korte teaser geplaatst.

Zowel op de website van Supreme als op de Instagrampagina draait het om een specifieke puffer jacket. Op deze jas zit een print met een afbeelding van kinderen die naar een skatefilm kijken voor de deur van de Supreme winkel op Lafayette Street. Deze foto is gemaakt in 2000 door Yuri Shibuya.

In de Instagram teaser zie je dat deze jas wordt gestyled met een gewatteerde zwarte denim broek van Dickies. De broeken van dit merk zijn erg populair in de skate scène. Als je goed naar de kontzak van deze broek kijkt zie je onder het Dickies logo het Supreme box logo.

Deze twee merken hebben nog nooit eerder samengewerkt, maar hinten naar een collab voor de Supreme Fall/Winter 21 collectie. Beide merken vallen onder VF Corp. Bekijk de Instagram teaser hieronder.

Wil jij vaker het laatste nieuws lezen over de ontwikkelingen in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.

Supreme Fall Winter 21