Skip to content
Sustainability

Supreme en The North Face zijn terug

9 december 2020 15:16
Supreme en The North Face zijn terug

Supreme en The North Face Nuptse

Supreme en The North Face zijn terug met een nieuwe capsule collectie voor het najaar van 2020. Deze keer ligt de focus volledig op de welbekende Nuptse jas, de 700 serie, één van de signature styles binnen de The North Face collectie.

supreme the north face

Furry en Fuzzy

Met oog op het koude weer, introduceren Supreme en The North Face drie uitvoeringen van de Nuptse puffer jas, geheel in een gewaagde (namaak) bont stijl. In de kleuren rood, groen en zwart. Naast de Nuptse 700 bevat de collectie ook een rugzak (840D ballistic) en een fanny pack, in dezelfde bont en kleur uitvoeringen. Alle items zijn voorzien van de standaard Supreme (box logo) en The North Face branding, zoals op al hun voorgaande samenwerkingen. Een collectie die je warm houdt in de winter, maar die door het gebruik van (namaak) bont, wellicht niet voor iedereen is weggelegd. Met zekerheid een gewaagde keuze, maar daar staat Supreme ook wel om bekend.

the north face supreme

Technische details

Het gaat bij de Nuptse puffer jas om de 700-fill down versie, deze donsvulling behoort tot de hoogste kwaliteit range van The North Face. Bescherming tegen de kou is dus met deze puffer absoluut gegarandeerd. De binnenkant van de jas heeft een Windwall lining, dit wil zeggen dat de jas volledig wind proof is en kou door wind wordt gereduceert. De rugzak en de fanny packs zijn uitgevoerd met riemen van duurzaam 840D ballistisch nylon. Met andere woorden, die zijn niet kapot te krijgen.

 supreme the north face

Verkrijgbaarheid

Op donderdag 10 december vanaf 12:00 uur zal deze capsule collectie te verkrijgen zijn via Supreme. Wees er wel snel bij, want deze collectie zal zeer snel uitverkopen. Resell prijzen zullen geen pretje zijn, want deze samenwerkingen staan altijd gegarandeerd voor succes.