Skip to content
Upcoming

Supreme en Jordan Brand werken samen aan drie Air Jordan 1 colorways

3 augustus 2020 15:25
Supreme en Jordan Brand werken samen aan drie Air Jordan 1 colorways

Supreme en Air Jordan zijn een van de grootste namen in de sneaker wereld en je kan wel bedenken wat er gebeurd als deze twee merken met elkaar gaan samenwerken. Nu gaan de geruchten rond dat de twee aan het werk zijn aan een Air Jordan 1 High.

Supreme en Jordan Brand hebben wel een paar keer samen gewerkt, maar de twee hebben nog nooit gewerkt aan een Air Jordan 1 High, deze release wordt dus een big deal. Supreme is een skate winkel en skate merk opgezet in 1994 in Manhattan New York. De winkel was op een unieke manier opgedeeld. Alle artikelen waren aan de muren van de winkel gevestigd, waardoor alle skaters gemakkelijk naar binnen konden skaten en zich meteen thuis voelden in de winkel. De tweede Supreme winkel werd geopend in 2004 in Los Angeles. De winkel was twee keer zo groot als die in New York en had een indoor skate bowl. Elke donderdag om 12:00 uur Nederlandse tijd dropt Supreme nieuwe items die meestal binnen enkele seconden zijn uitverkocht.

Supreme x Air Jordan 1 High

De sneaker is geïnspireerd op de Supreme x Nike Dunk Hi collectie die uit kwam in 2003. Een Varsity Red, University Blue en College Orange colorway zullen uitkomen. De base van de sneaker zal wit worden bij alle drie met gouden sterren als decoratie. Het leer dat over de witte base heen gaat krijgt een krokodillen textuur. De sneakers worden afgesloten door een witte midsole en bijbehorende kleur outsole.

Alhoewel er nog geen release datum is, word de Supreme x Air Jordan 1 High wel ergens in 2021 verwacht. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Supreme Air Jordan 1
Supreme Air Jordan 1
Supreme Air Jordan 1
Images by DropsbyJay