Skip to content
Upcoming

Supreme x Nike Air Force 1 Low Flax in de maak

9 december 2020 16:14
Supreme x Nike Air Force 1 Low Flax in de maak

Supreme en Nike delen een rijke geschiedenis met elkaar. Ze zijn samen verantwoordelijk voor een lange reeks succesvolle samenwerkingen. Eerder dit jaar brachten Supreme en Nike al de klassieke witte en zwarte Air Force 1 low terug. Kenmerkend met enkel een klein Supreme boxlogo op de zijkant en subtiele branding op het tong label.

De laatste paar dagen gaan er geruchten rond dat er weer een Supreme x Nike Air Force 1 Low in de maak is. Deze keer zou het gaan om de jaarlijks terugkerende ‘Flax’ Air Force 1. De ‘Flax’ Air Force 1 heeft een lederen bovenwerk van Nubuck in de kenmerkende ‘Wheat’ kleur. De schoen is standaard voorzien van rope laces. De ‘Flax’ Air Force 1 keert jaarlijks terug bij Nike in het najaar en wordt door velen ook wel Nike’s Timberland boot genoemd. Mede door de herkenbare en vergelijkbare kleur, van deze winter uitvoering van de klassieke Air Force 1.

Supreme houd het simpel

Supreme kennende zullen er waarschijnlijk weinig veranderingen zijn aangebracht aan de reguliere versie. We kunnen dus wachten op een ‘Flax’ Air Force 1 met hoogtswaarschijnlijk dezelfde subtiele details als de voorgaande samenwerking.

Release info

De Supreme x Nike Air Force 1 ‘Flax’ wordt pas verwacht in het najaar van 2021. Vooralsnog moet we het doen met onderstaande mock-up foto’s en zijn er nog geen officiële foto’s te vinden. Houd onze socials en ons blog goed in de gaten voor het laatste nieuws omtrent deze release. Met onze Sneakerjagers releasekalender mis je geen release!


Supreme Air Force 1 Flax
Image by PY_RATES