Skip to content
Upcoming

Superstar Bold van adidas krijgt een Fuzzy Animal printje

26 mei 2020 09:57
Superstar Bold van adidas krijgt een Fuzzy Animal printje

Er staat een heerlijke nieuwe Superstar Bold op ons te wachten van de adidas Originals, en dat al in juni! De sneaker heeft een nogal bijzonder exotisch en opvallend printje, die dus perfect is voor de zomer. Er is namelijk gekozen voor een ‘Fuzzy Animal’ colorway. Er is gebruik gemaakt van veel verschillende materialen die samen zijn gebracht om de dierenprint perfect uit te laten komen op het gave paar. Er is gekozen voor de Superstar Bold met een plateauzool. Het paar zal al snel droppen, maandag 1 juni 2020 zullen ze verkrijgbaar zijn. Lees dus snel verder voor alle informatie.

adidas Superstar Bold ‘Animal’ | FV3463

Als je iets dichter bij komt, zie je ontzettend veel gebeuren. De sneaker wordt geleverd met een fuzzy-achtige bovenkant. Deze is voorzien van ponyhaar en leer. Samengebracht dus met dierenprintjes. Wat de sneaker zo bijzonder maakt is dan ook ze zool, hier is gekozen voor een plateauzool met een gebroken witte kleur. Diezelfde kleur bedekt dan ook de schelpneus en de rubberen buitenzool. De branding is aanwezig, op de achterkant van de sneaker is er gekozen voor een gouden kleur die het prachtig bedekt. Die zie je ook terug op de lip van het paar. Voor de veters is er gekozen voor een zwarte kleur.

Release info

Nog heel even dus, dan brengt adidas Originals de Superstar Bold uit in een heerlijke ‘Animal’ print. Die wil je voor geen goud missen, wees er dus op tijd bij. Ze worden verwacht op 1 juni 2020 bij adidas en adidas retailers vanaf 110,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor alle informatie. Zo ben en blijf je altijd op de hoogte.

adidas Superstar Bold 'Animal'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: adidas