Skip to content
Upcoming

Summer Ready met deze Nike VaporMax Plus “Grape”

11 april 2018 13:28
Summer Ready met deze Nike VaporMax Plus “Grape”

Een nieuwe frisse Nike Air VaporMax Plus colorway komt eraan en wij vinden hem heerlijk!

De Hybird Air Maxes zijn sinds vorig jaar helemaal hot. Toch is dit niet de eerste keer dat Nike verschillende modellen met elkaar samenvoegt. Zo begon dit eigenlijk in de jaren 90 al met de Nike Air Max 1 en de Air Max 90. Waarbij een Air Max 90 midsole onder de upper van een Nike Air Max 1 werd geplaatst. Door de Hybrid contest van vorig jaar heeft Nike weer de smaak te pakken gekregen en zijn verschillende modellen gemixt met elkaar. New Meets old!

Sinds zijn lancering in 1998 hebben fans zich aangetrokken gevoeld tot de opvallende stijl van de Air Max Plus. De unieke overlay met glanzende strepen roept een soort oergevoel op. En nu is aan deze krachtige look een gloednieuwe lichte zool toegevoegd: de revolutionaire Air demping over de volledige lengte van de VaporMax. Bekijk de schoen in wit met accenten in kleuren zoals Fierce Purple en Aurora Green.

Deze Nike VaporMax Plus upper houd zijn originele colorway goed in stand. De originele colorway, die geïnspireerd was op de stranden in Miami, waren weergegeven met een gradiënt effect. Dit effect gaf de sneaker een unieke look die kenmerkend was voor het einde van de jaren 90.

Met deze frisse colorway ben je helemaal klaar voor de zomerse festivals die binnenkort weer allemaal van start zullen gaan!


Nike Air VaporMax Plus “Grape”

Releasedatum: 18-05-2018
Prijs: €210,-
Color: White/Fierce Purple – Auora Green
Stylecode: 924453-101
Storelist: Klik Hier >>