Skip to content
Upcoming

Suede en een gumsole voor de Nike SB Dunk Low ‘Wheat’

15 oktober 2020 20:14
Suede en een gumsole voor de Nike SB Dunk Low ‘Wheat’

2020 is een jaar van de vele Dunk releases. Niet alleen de SB lijn brengt toppers, ook de Sportswear Dunk’s zien er weer goed uit. Toch mist er één soort: Een Nike SB Dunk Low met gumsole en een suede upper. Nou, onze gebeden zijn gehoord hoor. Er staat een Nike SB Dunk Low ‘Wheat’ op de planning die dit allemaal heeft.

Nike SB Dunk Low Pro ‘Wheat’ | BQ6817-204

De afgelopen periode zijn er zeker wel een aantal Nike SB Dunks uitgekomen met suede op de upper. Toch is de aanstaande release anders door een aantal eigenschappen. Om te beginnen is de gehele upper gemaakt van ‘kort’ suede. Een volledig suede SB Dunk zien we weinig. Dit jaar zijn er wel wat Sportswear Dunks uitgekomen met een suede upper, alleen nog geen SB Dunk. Onder de suede upper zit een donkerbruine outsole met hier weer onder een gumsole. De suede upper komt in de welbekende ‘Wheat’ kleur.

Deze style is zeker niet nieuw voor de SB Dunk. In 2002 bracht Nike bijvoorbeeld met Reese Forbes al een ‘Wheat’ Dunk uit. In de opvolgende jaren kwamen er zo nu dan ook een volledig bruine Dunks met gumsole uit. In 2020 komt er gelukkig weer één uit.

Helaas moeten we nog even wachten op een precieze releasedatum. Maar de verwacht is dat de sneaker nog voor het einde van 2020 uit zal komen. Meer info volgt snel, houd daarom de releasekalender in de gaten.

Nike SB Dunk Low Pro 'Wheat'

BQ6817-204 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
SB Dunk Low Wheat
SB Dunk Low Wheat
SB Dunk Low Wheat

Afbeeldingen: Repgod888