Skip to content
Upcoming

Style Your Air — 20% korting op samengestelde collectie voor Nike Members

24 maart 2021 10:00
Style Your Air — 20% korting op samengestelde collectie voor Nike Members

We raken deze week maar niet ‘virtueel’ uit gefeest en de ene actie volgt de andere razend snel op tijdens de Sneakerjagers ’10 Days of Air Max 2021′. Nike heeft daarnaast ook de Style Your Air promo, die tevens ook volledig in het teken staat van Air Max Day 2021.

Van woensdag 24 maart 2021 om 08.00 uur tot vrijdag 26 maart 2021 om 09.00 uur, tijdens Air Max Day, kan jij profiteren van de ‘Style Your Air’ Nike Members Only waarbij je 20% korting ontvangt op geselecteerde nieuwe Nike looks. De 20% korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen. Aan jouw nu nog de taak om de juiste outfit te scoren bij jouw favoriete Air Max sneaker!

De beste leggings en joggingbroeken

Als we toch één voordeel moeten noemen aan het eeuwige thuiswerken en de dagelijkse Zoom-conferenties dan is het wel dat het namelijk elke dag leggingsdag en joggingbroeken dag is! Daarom hebben wij onze favoriete leggings en joggingbroeken voor jullie verzameld om in te sporten of om in te werken! 😜

Style Your Air

Legging met print en hoge taille voor dames

€ 34,99

Pak je to-do-lijst aan in het comfort van de Nike Sportswear legging met hoge taille. Hij valt tot op je navel, en het design met hoge taille heeft een tailleband met Swoosh merkdetails. De volledige Swoosh print tilt de look naar een hoger niveau en maakt hem eenvoudig te combineren met je favoriete sneakers.

Style Your Air

Cargobroek van fleece voor heren

€ 49,99

De Nike Sportswear Court broek geeft een nieuwe, sportieve draai aan een klassieke cargostijl. Het zachte, geborstelde materiaal zorgt voor langdurig comfort.

Style Your Air

Legging voor meisjes

€ 22,99

De Nike Air legging is klaar voor iedere beweging. Hij is rekbaar, veelzijdig en comfortabel, zodat je hem kunt dragen tijdens het speelkwartier, als je relaxt op de bank en alles daartussenin.

De meest comfortable Sweatshirts

Hoe lang de zonnige warme dagen ook op zich laat wachten, de lente is al wel officieel begonnen. Ondanks de stijgende temperaturen kan het ’s ochtends en s’avond ook nog behoorlijk fris aanvoelen. Daarom is een lekkere sweatshirt ook zeker geen onbelangrijk item in de lente. Laat Nike nu ook voor deze periode nieuwe comfy sweats hebben. Go check it out!

Herentop van fleece met ronde hals en Swoosh

€ 54,99

De Nike Sportswear top met ronde hals geeft een frisse draai aan een klassiek laagje. Ons iconische logo en de kleurblokken zorgen dat je deze veelzijdige fleece met je favoriete sneakers kunt combineren.

Damestop met ronde hals

€ 59,99

Het Nike Air shirt met ronde hals vernieuwt een klassieke stijl met verschillende texturen en graphics. Het halfgeborstelde fleecemateriaal zorgt voor een zorgeloze, comfortabele pasvorm, perfect om dagelijks te dragen.

Hoodie voor jongens

€ 44,99

De Nike Sportswear JDI hoodie heeft een klassiek design van zachte fleece met wat extra motivatie.

De beste Tees van Nike Sportswear

Sportkleding is tegenwoordig meer dan dat het woord doet vermoeden. Sportwear is namelijk tegenwoordig streetwear, dus hebben we voor jou de beste Tees van de Nike Style Your Air promo op een rijtje gezet. Uiteraard kan je ook zelf even kijken of er iets tussen zit waar jij warm van wordt.

Icon Clash Trainingstanktop voor dames

€ 24,99

De Nike Dri-FIT tanktop heeft een ruimvallende, comfortabele pasvorm met zweetafvoerend vermogen om je droog te houden en natuurlijk te laten bewegen, van je eerste stretch tot de laatste set. Met de zebraprint in het Swoosh logo laat je je wilde kant zien.

T-shirt met Swoosh heren

€ 29,99

Het Nike Sportswear T-shirt biedt je comfort en is gemaakt van zacht katoen met een metallic Swoosh logo op de borst.

T-shirt voor kids

€ 17,99

Het Nike Sportswear T-shirt is gemaakt van katoen voor langdurig comfort.

Accessoires om je look mee af te stylen

Details is key. Natuurlijk mogen er bij jouw look de accessoires niet ontbreken. Of je nu later dit jaar weer naar een festival gaat of eindelijk weer een potje mag voetballen, met deze accessoires val jij op!

Heuptas

€ 19,99

Of je nu op straat bent of in het stadion, in een pretpark of een arena — de Nike Air Heritage heuptas gaat met je mee. In het handige design met een ritsvak kun je kleine spullen opbergen. Dankzij de verstelbare riem kun je een comfortabele pasvorm kiezen.

Style Your Air

Schoenendoostas

€ 29,99

Houd je sneakers smetteloos en neem ze in stijl mee met de Nike Sportswear schoenendoostas. Hij heeft een klassiek design in de vorm van een schoenendoos met een rits over de hele lengte zodat je makkelijk bij je prachtige sneakers kunt.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de bovenstaande items, dan krijg je nu 20% korting op deze exclusieve Style Your Air producten. Meld je aan bij Nike en de members-korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen! Let op! De promotie loopt van woensdag 24 maart 2021 vanaf 08:00 uur tot vrijdag 26 maart 2021 om 09:00 uur (CET).

Benieuwd naar alle items uit de Style Your Air promo? Check dan de button hieronder. We zeiden al dat we niet uit gefeest raken als het gaat om de 10 Days of Air Max en als je het net zo leuk vindt als wij, doe dan mee aan onze Air Max Day 2021 giveaway. Zo kan je o.a. kans maken op een limited t-shirt via ons Instagram-account (@sneakerjagers) of de legendarische Air Max 90 ‘Bacon’ in onze app.