Skip to content
Upcoming

Style je Levi’s met deze sneakers

9 september 2021 18:52
Style je Levi’s met deze sneakers

Een goed paar jeans is onmisbaar in iedere klerenkast. De nieuwe collectie van Levi’s heeft een aantal modellen erbij gekregen. De kunst is natuurlijk om je nieuwe jeans op een stijlvolle manier te stylen. Deze sneakers zijn ideaal voor onder jouw Levi’s jeans.

Levi’s jeans

Levi’s 501

De heren collectie van Levi’s heeft een aantal verschillende modellen die met veel sneakers samen gaan. Levi’s heeft in de afgelopen jaren een hoop broeken met verschillende pasvormen en wassingen gemaakt, maar de Levi’s 501 blijft een van de meest populaire. De Levi’s 501 kreeg in het jaar 1873 zijn patent op de broek. Sindsdien is de broek niet meer uit het veld te slaan en blijft het een populair model bij zowel de mannen als vrouwen.

De beste manier om een 501 te stylen, is met een Chuck Taylor All Star. Dit model van Converse is net als de 501 een echte klassieker en past bij iedere outfit. Een zwart of wit paartje hoge All Stars onder een Levi’s 501 kan nooit fout gaan. De Comme Des Garcons x Converse High 70 zijn ook een goeie optie voor onder de 501 en geven je outfit net dat ene extraatje.

De Chuck Taylor All Star

Chuck Taylor All Star Classic

M9160C · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
De Comme Des Garcons Play x Converse Chuck 70 High ‘White’

Comme Des Garcons Play x Converse Chuck 70 High 'White'

150205C · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

Levi’s 502

De 502’s zijn vergeleken met de 501’s wat smaller. De jeans is tapered, wat inhoudt dat het aan de bovenkant wat ruimer zit en aan de onderkant smaller toeloopt. De 502 is een makkelijke broek om te combineren en gaat goed met een klassieke Nike Air Force 1 of een Air Jordan 1.

De tapered fit van Levi’s
Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 '07 'Triple White'

CW2288-111 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
De Air Jordan 1 Retro High ‘University Blue’

Air Jordan 1 Retro High 'University Blue'

555088-134 · Prijs vanaf €246,-

Naar alle aanbieders

Levi’s 511 Skateboarding

De Levi’s 511 is een 5-pocket jeans met een smalle fit. De broek valt onder de taille en is een geschikte broek voor skateboarden. Een sneaker die goed onder deze broek past, zijn de Dunks van Nike. De Nike Dunk Low is een ideaal model om te skateboarden en kan dus ook goed onder de 511.

De 511 van Levi’s
Nike Dunk Low Retro ‘White Black’

Nike Dunk Low Retro 'Panda'

DD1391-100 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Levi’s dames High Loose Taper Fit

Voor de dames heeft Levi’s ook een hoop jeans modellen. Veel modellen die bij Levi’s heren te verkrijgen zijn, zijn er ook voor de dames. Denk hierbij aan de modellen 501 en de 502. De High Loose Taper Fit jeans van Levi’s is een vrij loszittende broek. De jeans heeft een hoge waist en toelopende broekspijpen. Deze jeans is goed te stylen met de adidas Forum Low. Deze sneaker van adidas is met zijn klassieke model een geschikt paar onder deze wijdvallende Levi’s jeans.

De Levi’s High Loose Taper Fit
adidas Forum Low

adidas Originals Forum Low Sneaker

GY2648 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

Levi’s Wellthread 70’s High Straight Jeans

De 70’s zijn terug! Deze jeans is met zijn uitlopende broekspijpen en hoge taille geïnspireerd op de jaren ’70 en is een elegante jeans voor iedere outfit. Combineer deze jeans met de adidas Superstar. Deze sneaker was ook een bekend model in de 70’s en kunnen dus ook erg goed onder de Levi’s Wellthread 70’s.

Levi’s Wellthread 70’s High Straight Jeans
adidas Superstar

adidas Originals Superstar 'White' - Home of Classics

EG4958 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders

Dit zijn een aantal Levi’s modellen voor mannen en vrouwen die erg goed te combineren zijn met sneakers. Er zijn natuurlijk nog veel meer combinaties mogelijk, maar met deze sneakers zit je altijd goed. Houd onze releasekalender in de gaten en is geen enkele sneaker release. Volg ons ook op Instagram, Facebook en YouTube om zo niks te missen van de nieuwste sneakers.