Skip to content
Brand

Style de vernieuwde Waffle One in de beste outfits bij Nike

22 mei 2022 20:45
Style de vernieuwde Waffle One in de beste outfits bij Nike

Nike introduceert het nieuwe Waffle One model. De sneaker heeft tijdens de 50th Anniversary van Nike een upgrade gekregen. Ook heeft de Waffle One een Nike By You optie. Bekijk hier hoe je het nieuwe silhouet kunt stylen met de meest stijlvolle items bij Nike.

Vernieuwde Nike Waffle One

De Nike Waffle One heeft een nieuwe look gekregen. De sneaker heeft een strak design en combineert verschillende materialen. Een opvallend detail op de Waffle One, is het extra element op de hiel. Zo heeft de zool een abstracte look en lopen deze door op de hiel.

Nike Waffle One

De nieuwe variant van de Waffle One maakt gebruik van verschillende materialen. Zo is de upper van mesh wat het een flexibele sneaker maakt. De overlays zijn van suède en geven de sneaker een chique uitstraling. De zool combineert de voorgaande technologieën die gebruikt zijn in de Waffle One. De buitenzool behoudt zijn signature Waffle print.

Ook heeft de Nike Waffle One een Nike By You optie. Met deze optie kun je jouw eigen design ontwerpen. Per onderdeel kun je jouw paartje customizen. Kies jouw favoriete materialen en ontwerp jouw droom colorway. Deze optie is er voor zowel de heren- als damesmaten.

Waffle One Men

Nike Waffle One
Nike Waffle One

De Nike Waffle One voor heren heeft een bijzondere colorway. De sneaker combineert de kleuren ‘Light Chocolate’ en ‘Vapour Mauve’ en heeft een mesh upper. De mudguards zijn van suède en hebben een reflecterend 3M-detail gekregen. De opvallende elementen op de hiel geven de sneaker een unieke twist. Met de Nike By You optie kun je ook dit paartje customizen.

Nike Waffle One Women

Nike Waffle One
Nike Waffle One

Ook voor de dames is er een Nike Waffle One colorway. De sneaker combineert de kleuren oranje en beige. De upper is van mesh en geeft het paartje een sportieve look. De overlays kleuren beige en zijn van suède. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Ook dit paartje is met de Nike By You optie te customizen.

Sportswear Circa 72 Windrunner

Sportswear Circa 72 Windrunner
Sportswear Circa 72 Windrunner

Combineer de Nike Waffle One met de Sportswear Circa 72 Windrunner en maak jouw sportieve look helemaal af. Dit jack is gemaakt met gerecyclede materialen. Op de borst is het ‘Move To Zero’ logo gezet. Dit hint naar het duurzaamheidsproject van Nike. Het jack is voorzien van een capuchon en een zakje op de voorzijde.

Sportswear Tech Pack Gilet

Nike Sportswear Tech Pack
Nike Sportswear Tech Pack

Dit Sportswear Tech Pack gilet voor heren heeft een outdoor look. Het item heeft op de voor- en achterzijde verschillende zakken. Deze zijn dicht te ritsen of kunnen met drukknopen gesloten worden. Op de borst is het Nike logo gezet. Ook op de achterzijde komt het logo terug.

Nike Sportswear Men’s French Terry Crew

Men's French Terry Crew
Men's French Terry Crew

De French Terry Crew voor heren heeft een frisse colorway en is gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Het item heeft een losvallende fit en kleurt off-white. Op de borst is het Nike logo gestikt. Hieronder is de Swoosh in het rood gezet.

Women’s Washed Jersey Top

Women's Washed Jersey Top
Women's Washed Jersey Top

Dit Washed Jersey Top is er eentje voor de dames en heeft een unieke look. De washed print op het item kleurt blauw met beige. Op de borst is de Swoosh gezet. Deze kleurt hier wit. Het item heeft een verhoogde kraan en wijde mouwen.

Jordan Flight Heritage

Jordan Flight Heritage
Jordan Flight Heritage

Deze top voor de heren heeft een opvallende look. Het item heeft een vintage print Michael Jordan print gekregen. Deze print kleurt blauw met grijs. De top is gemaakt van gerecyclede materialen. Op de rug is het Jordan Flight logo gestikt.

Nike Sportswear Circa 72 Women

Nike Sportswear Circa 72
Nike Sportswear Circa 72

Deze lichte broek voor de dames heeft een losvallende fit. Het item is bij de enkels te verstellen met de straps en heeft een elastische heupband. Op de heup is het ‘Move To Zero’ logo gezet. Dit hint naar het gebruik van duurzame materialen in het item. Op de achterkant is het Nike logo gezet.

Nike Sportswear Men’s Overshirt

Nike Sportswear Men's Overshirt
Nike Sportswear Men's Overshirt

Het Nike Sportswear Men’s Overshirt heeft een lichte colorway. Het item kleurt off-white en heeft oranje details. Op de borst is het Nike logo in het wit gestikt. Hieronder is de Swoosh gezet. Het shirt heeft een oversized fit en heeft rits bij de kraag.

Sportswear Men’s Trousers

Nike Sportswear Men's Trousers
Nike Sportswear Men's Trousers

Het laatste item dat goed te stylen is met de Nike Waffle One, is deze joggingbroek. Het item heeft een lichtblauwe colorway en een relaxte pasvorm. Op de voorzijde is het Nike logo in het zwart gestikt. De elastische heupband houdt de broek op zijn plek.

Dit zijn een aantal items waarmee jij jouw Nike Waffle One kunt combineren. Let op: om de Waffle One te customizen moet je Nike Member zijn. Mocht je nog geen Nike Member zijn, kun je je hier inschrijven. Mocht je liever zelf door de Nike collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.