Skip to content
Brand

Style de nieuwe JD Sports collectie

6 maart 2023 14:54
Style de nieuwe JD Sports collectie

Er zijn weer veel nieuwe items in de nieuwe collectie bij JD Sports! Vandaag laten we je zien hoe je de nieuwe pieces bij JD gemakkelijk kunt stylen. Er is ook een nieuwe JD exclusieve categorie die we je vandaag laten zien!

JD Sports collectie voor dames

JD outfit inspo 1

Laten we beginnen met een chille outfit van The North Face. Hier combineer je een bijpassende hoodie met een trainingsbroek. De look wordt afgerond met witte Nike sokken en een paar bijpassende Nike Air Force 1’s. Bijna alle items zijn exclusief verkrijgbaar bij JD Sports.

JD outfit inspo 2

Laten we wat kleur in het spel brengen! Dit groene joggingpak van Nike uit de nieuwe collectie is perfect voor de lente. Combineer het pak met een paar Air Force 1’s met gouden details. Maak de outfit compleet met gouden accessoires en een bijpassende zonnebril.

JD Sports collectie voor mannen

JD outfit inspo 1

Combineer het beige adidas Essential shirt met een relaxte joggingbroek. Maak de look af met een paar adidas Drop Step Low sneakers en een kleine schoudertas.

JD outfit inspo 2

We eindigen ons JD Sports nieuws met een outfit voor de heren. Combineer de Nike hoodie en het Varsity jack en ga voor een sportieve look. Beide items zijn exclusief te verkrijgen bij JD Sports. Maak de outfit compleet met een zwarte jeans en de Nike Dunk Low.

Dit waren onze top picks uit de nieuwe collectie bij JD Sports. Natuurlijk zijn er nog een hoop andere items te vinden in de collectie. Klik op de button hieronder om de collectie te bekijken. Het is zeker het bezoeken waard!