Skip to content
Upcoming

Stüssy x Nike Air Force 1 heeft mogelijke release datum

30 november 2020 16:12
Stüssy x Nike Air Force 1 heeft mogelijke release datum

Opnieuw slaan Stüssy en Nike hun handen in één. Na de populaire release van de Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2, is het nu de beurt aan de Air Force 1. We verwachten weer een beige ‘Fossil’ en een zwarte colorway. De Stüssy x Nike Air Force 1 ‘Black’ released op 12 december. Of dit ook de release datum is van de ‘Fossil’ colorway, is nog niet duidelijk.

Stüssy is opgericht in 1980 aan de zuidkust van Californië. De oprichter, Shawn Stüssy had een grote voorliefde voor surfen. Het merk begon dus ook met eigen surfplanken en surfkleding. Waar eerst alleen zijn surf vrienden de kleding droegen, is Stüssy ondertussen wereldwijd bekend. De kleding is niet meer weg te denken van straat. Stüssy is nu een van de meest toonaangevende merken binnen de streetwear.

Al eerder werkte Nike en Stüssy samen aan hele toffe sneakers. Uit deze samenwerking kwam de Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 in een zwarte en beige colorway. Deze release is nog niet erg lang geleden, namelijk augustus 2020. Beide sneakers zijn erg populair en vlogen als warme broodjes over de toonbank. Nog steeds zijn de sneakers, vooral de beige colorway, nog erg gewild.

Stüssy x Nike Air Force 1 ‘Black’

De Nike Air Force 1 is een echte klassieker en een populaire sneaker voor samenwerkingen. Nu is het de beurt aan Stüssy om de AF1 een make-over te geven. Bij deze ‘Black’ colorway, is de gehele sneaker zwart gemaakt. Het bovenwerk is gemaakt van hennep. Ook de Swoosh is gemaakt van hennep en is geborduurd in de sneaker. In de toebox is het logo te zien in het materiaal. Op de backtab is het zelfde logo te vinden van zilver metaal, dit is een tof detail. Als laatste is het Stüssy logo ook de vinden op de branding op de tong. De zool is niet anders dan we gewend zijn van de Air Force 1 en heeft dezelfde kleur als het bovenwerk. Bekijk de hele sneaker en zijn details onder aan dit blog.

De release datum van de ‘Black’ colorway staat op 12 december. Ook de ‘Fossil’ colorway verwachten we binnenkort. Houd onze blogs en releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Voor extra sneaker content volg je Sneakerjagers op Instagram.

Stüssy X Nike Air Force 1 'Black'

CZ9084-001 · Prijs vanaf €206,-

Naar alle aanbieders
Stüssy x Nike Air Force 1 black