Skip to content
Upcoming

Stüssy dropt een duurzame Nike Air Force 1 collab gemaakt van hennep

27 augustus 2020 14:35
Stüssy dropt een duurzame Nike Air Force 1 collab gemaakt van hennep

Stüssy en Nike zijn de laatste paar maanden flink bezig geweest met het uitbrengen van nieuwe sneakers en kleding. Zo brachten ze in 2020 de Zoom Spiridon Cage 2 en Kukini Spiridon Cage 2 uit. Gelukkig hoeven wij niet lang meer te wachten op een nieuwe release tussen de twee merken, want de eerste beelden zijn al opgedoken van een Stüssy x Nike Air Force 1.

Stüssy en Nike hebben al een rijke geschiedenis met elkaar. Zo brachten de twee merken in 2005 de Dunk SB Low Stüssy Cherry uit en is dat nog steeds een van de meest gewilde Dunks aller tijden. Naast deze release hebben ze uiteraard nog meer colorways uitgebracht op de Nike Dunk High, Huarache en Air Max 95.

Stüssy x Nike Air Force 1

Het bovenwerk is geheel gemaakt van een ruw ‘Fossil Stone’ kleurig hennep. Door het gebruik van dit materiaal onderscheidt deze release van Stüssy en Nike zich van vorige releases. Ook de Swoosh is gemaakt van dit materiaal en mengt zich zo mooi in het bovenwerk. Op de toebox is er een klein detail te vinden, want hier is te zien dat het logo van Stüssy is gegraveerd op de toebox. Witte veters en tong patch bieden nog wat contrast aan het bovenwerk. Onder het bovenwerk zit de standaard Air Force 1 midsole in dezelfde kleur als het bovenwerk.

Een officiële releasedatum is nog niet bekend gemaakt dus is het even afwachten op meer informatie. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


Stüssy Nike Air Force 1
Stüssy Nike Air Force 1
Images by Earlygvng