Skip to content
Upcoming

Een betere kijk naar de Stüssy x Nike Air Force 1

8 oktober 2020 21:01
Een betere kijk naar de Stüssy x Nike Air Force 1

Stüssy en Nike hebben dit jaar al een paar mooie sneakers uitgebracht. Zo brachten ze begin dit jaar de Air Zoom Spiridon Cage 2 uit en drie maanden geleden de Air Kukini Spiridon Cage 2. Nu gingen de geruchten en beelden al een tijdje rond van een Stüssy x Nike Air Force 1 maar nu zijn er perfecte on-feet images naar buiten gekomen van de aanstaande release.

Stüssy is opgericht eind jaren 80 in de zuidkust van Californië. Shawn Stüssy was een surfer die zijn eigen boards vormde voor vrienden en lokale bevolking in Laguna Beach. Stüssy begon t-shirts en korte broeken te vertonen om samen met zijn surfplanken te verkopen als een vorm van promotie. Het logo was zijn achternaam geschreven in een graffiti stijl. Per ongeluk viel Stüssy in de kledingbranche door zijn voorliefde voor surfen. Vanaf dat moment groeiden Stüssy uit tot een wereldwijd merk.

Stüssy x Nike Air Force 1

De Stüssy x Nike Air Force 1 komt in een ‘Fossil’ en ‘Black’ colorway. Het bovenwerk is gemaakt van hennep. De Swoosh is ook geheel gemaakt van hennep en biedt zo als een mooi detail op de sneaker. Stüssy branding is te vinden op de tong, hiel en toebox. Op de hiel is het logo te zien als metalen versieren en op de toebox is het logo in het materiaal gemaakt. Onder het bovenwerk zit de standaard Air Force 1 zool met dezelfde kleur als het bovenwerk.

Een releasedatum is helaas nog steeds niet bekend van de sneaker en is het dus nog even afwachten. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Stüssy X Nike Air Force 1 'Fossil Stone'

CZ9084-200 · Prijs vanaf €275,-

Naar alle aanbieders

Stüssy X Nike Air Force 1 'Black'

CZ9084-001 · Prijs vanaf €207,-

Naar alle aanbieders

Images by Repgod888