Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Stüssy x Nike Air Force 1 Low

9 december 2020 16:50
Release Reminder: Stüssy x Nike Air Force 1 Low

Stussy heeft in 2020 een geweldig jaar gehad samen met Nike. In april lanceerde Stussy en Nike twee colorways voor de Air Spiridon Cage 2. Even later in juni kwam de Stussy Nike Air Kukini Spiridon Cage 2 uit. Nu aan het einde van 2020 zien wij twee mooie colorways uitkomen op de Nike Air Force 1 Low.

Stussy x Nike Air Force 1 Low

De Stussy Air Force 1 Low komt in een ‘Fossil’ en ‘Black’ colorway. Het bovenwerk is niet gemaakt van het gebruikelijke leer of suède, maar is het dit keer gemaakt van hennep. Hierdoor krijgt de sneaker een unieke look. Op de hak is een ijzeren Stussy logo geplaatst met hetzelfde logo geweven in de toebox. De Swoosh op de midfoot van de sneaker is er ook ingeweven om zo het bovenwerk tot één geheel te maken. Onder het bovenwerk zit je gebruikelijke Air Force 1 midsole met dezelfde kleur als de upper.

How to Cop?

De ‘Beige’ Stussy x Nike Air Force 1 Low colorway zal op vrijdag 11 december exclusief verkrijgbaar zijn via de Stussy.co.uk. De ‘Black’ colorway zal ook o.a. via Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers verkrijgbaar zijn. Bekijk voor het storeoverzicht de sneaker in de Releasekalender.


Stüssy X Nike Air Force 1 'Fossil Stone'

CZ9084-200 · Prijs vanaf €274,-

Naar alle aanbieders
 Stussy Air Force 1
 Stussy Air Force 1

Stüssy X Nike Air Force 1 'Black'

CZ9084-001 · Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders