Skip to content
Brand

Store visit: Suede Store Rome

5 oktober 2018 13:21
Store visit: Suede Store Rome

Tijdens ons bezoek aan het KickIt Market evenement in Rome zijn we ook te gast geweest bij de streetwear en sneaker store Suede. We hebben speciaal voor jullie een recap gemaakt van deze winkel.

In 2012 werd Suede opgericht in het hartje van Rome. Deze unieke concept-store die een mix vormt tussen stedelijke cultuur, kleding, kunst en sneakers was de eerste in zijn soort. De Italiaanse sneakerheads konden bij Suede terecht voor kunstboeken, street-style tijdschriften, livemuziek, food-events en meer. Maandelijks biedt de winkel een podium aan jonge kunstenaars. Ze krijgen hier de kans hun liefde voor Mode, fotografie, urban art, illustratiekunst, grafische kunst, streetwear en muziek te uiten. Tegenwoordig is de winkel opgesplitst in een men en woman store. Beide shops focussen zich op een eigen doelgroep met bijpassende evenementen.

In beide winkels hangt een toegankelijke sfeer. Het personeel is vriendelijk en is gepassioneerd over sneakers en de cultuur hierachter. Naast de Italiaanse Air Max klassiekers zijn er ook talloze collabs, retro en new wave sneakers te vinden. Alles samen biedt een relaxte vibe voor iedere bezoeker.

Om de winkel een beeld te geven hebben wij een impressievideo gemaakt. Check hem hieronder:

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date