Skip to content
Upcoming

StockX-Under-Retail series week 7, Part 2

20 februari 2021 12:30
StockX-Under-Retail series week 7, Part 2

Het weekend is van start gegaan en dat betekent dat je eindelijk even rust hebt en tijd voor jezelf kan nemen. Misschien is het wel weer hoog tijd om een nieuw paartje sneakers aan de collectie toe te voegen. Aangezien het lenteweer steeds dichterbij komt is het niet verkeerd om een fresh wit paartje erbij te hebben. Daarom lichten wij dit keer de Human Made x Pharrell Williams x adidas Solar Hu uit.

Al jarenlang werken Pharrell Williams en adidas samen en dat is niet zonder succes. We hebben in al die jaren ontzettend veel releases voorbij zien komen. Zo zagen we in 2014 het nieuws naar buiten komen over de samenwerking. Een jaar later, in 2015, debuteerde de eerste collectie. Het NMD silhouet was het gezicht van de samenwerking en vele sneakerheads waren positief over het model. Een jaar later verscheen ook een samenwerking met Pharrell zijn eigen merk, Human Race. Uit deze collab kwamen colorways voort die voor duizenden euro’s werden doorverkocht op StockX.

In de loop van de jaren heen heeft de hype rondom de samenwerking tussen Pharrell en adidas een beetje afgenomen. Echter neemt dit niet weg dat de twee het beste uit elkaar naar boven halen en telkens weer heerlijke colorways weten neer te zetten. Een paar weken geleden trok Pharrell Williams weer behoorlijk wat aandacht met de manier waarop hij een nieuwe colorway introduceerde. Klik hier om te checken hoe hij dit deed!

Human Made x Pharrell Williams x adidas Solar Hu ‘White/Red’ | EG1837

Zoals we eerder al aangeven kan het geen kwaad om een fris wit paartje in je kast te hebben staan. Deze colorway op het Solar Hu silhouet is dan de perfecte keuze. Het bovenwerk is uitgerust met licht, ademend mesh dat zich op comfortabele wijze om de voet wikkelt. Daarnaast beschikt het silhouet over een flexibele zool dat goed is afgestemd met een responsieve demping. Deze combinatie zorgt voor een optimaal comfortabel gevoel. Op de voorvoet is een opvallende graphic verwerkt die het eentonige design wat leven inblaast.

Ondertussen is het alweer anderhalf jaar geleden dat deze colorway debuteerde en dat deed hij voor een nieuwprijs van €160,-. Op StockX is het mogelijk om de collab te scoren voor minder dan de nieuwprijs. De Lowest Ask staat momenteel op €86,-. Klik hier om het silhouet te shoppen en vergeet niet om ook onze andere blogs uit deze serie te checken!


Human Made x Pharrell Williams x adidas Solar Hu