Skip to content
Upcoming

StockX-Under-Retail series week 6, Part 2

14 februari 2021 12:00
StockX-Under-Retail series week 6, Part 2

Ondertussen is het wel duidelijk dat we in deze vrij nieuwe serie sneakers uitlichten die verkrijgbaar zijn op StockX voor minder dan de retail prijs. Vandaag hebben we gekozen om het iconische Air Max 1 silhouet in de schijnwerpers te zetten in de ‘Recycled White’ colorway. Eerder deze week lichtte wij het Blazer Mid model uit, klik hier voor meer info!

Januari stond volledig in het teken van Nike’s Air Max 1. De hele maand lang hebben we drie verschillende colorways in ontvangst mogen nemen bij allerlei verschillende retailers. Keer op keer waren ze binnen no-time uitverkocht. Daarnaast doken er in de eerste week van februari ook beelden op van DJ Khaled die de CLOT x Nike Air Max 1 in zijn handen had. Wist jij trouwens al dat er momenteel een geweldige giveaway gaande is bij Sneakerjagers? Niet zomaar een giveaway, maar eentje in samenwerking met Vijz Bespokes. Klik hier om erachter te komen hoe jij kans maakt!

Nike Air Max 1 ‘Recycled White’ | CT1643-100

De naam van de colorway verklapt het al, maar het bovenwerk van deze Air Max 1 is samengesteld van gerecycled materiaal. De lederen mudguard beschikt over een zwarte kleur met hierop een mini-swoosh in een gele kleur. Als we onze focus leggen op de toebox zien we een witte contrasterende kleur dat overloopt in een blauwe kleur. Vervolgens zijn er de eyestays rood van kleur, net als de rest van de midfoot. Op deze rode midfoot is een witte Swoosh verwerkt met blauwe stitching rondom. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole en een blauwe Air Unit dat matcht met de stitching van de Swoosh. Ook de outsole heeft een witte kleur gekregen.

De nieuwprijs voor een paartje van de Nike Air Max 1 ‘Recycled White’ was €140,- maar op StockX is de lowest ask momenteel €114,- en vrijwel alle maten liggen onder de retail prijs. Wil jij een paartje scoren? Aarzel niet te lang, want voor hetzelfde geld stijgt de prijs van de sneaker. Check en shop hieronder de sneaker en vergeet ook niet om onze andere StockX Under-Retail blogs te checken!


Nike Air Max 1 NRG 'Recycled'

CT1643-100 · Nu voor €166,-

Bekijken bij StockX
Nike Air Max 1 Recycled White