Skip to content
Upcoming

StockX-Under-Retail series week 5, part 1

2 februari 2021 16:53
StockX-Under-Retail series week 5, part 1

We hebben een nieuwe serie op Sneakerjagers genaamd: StockX-Under-Retail. In deze serie gaan we kijken naar paartjes die jij onder retail kan scoren op StockX. We gaan uiteraard over de sneaker zelf praten, maar ook hoe jij het beste aan jouw paartje kan komen. Dit keer staat de New Balance 990v5 voor je klaar.

Over StockX

StockX is de grootste streetwear en sneaker markt ter wereld. Op StockX kan jij Retro Jordans, Nikes, Yeezys, adidas en vele andere merken kopen en verkopen. Alle producten die jij ontvangt zijn 100% authentiek, dit komt omdat StockX een middelman is. Het product wordt eerst naar StockX opgestuurd en gecheckt of het wel echt is. Daarna wordt het product doorgestuurd naar de koper.

Op StockX kan jij een bod doen op een product. Deze kan geaccepteerd worden door de verkoper, die daarna de sneaker opstuurt naar StockX. Deze bids zijn meestal lager dan de vraagprijs op StockX. Ook kan jij direct de sneaker van een verkoper kopen, door de vraagprijs te accepteren. Hierdoor betaal je meestal net iets meer, maar heb jij wel sneller de sneaker in huis.

Met het verkopen van een sneaker kan je kiezen om hem direct te verkopen, door middel van een bod te accepteren, of om een vraagprijs te bepalen waarvoor jij de sneaker wilt verkopen. Wanneer de sneaker is verkocht gaat er nog een bedrag naar Stockx. Dit heeft te maken met de transaction fee, payment proces en de shipping van het product.

New Balance 990v5 | M990GL5

De New Balance 990v5 kwam uit op 4 mei 2019. De sneaker is dus bijna twee jaar oud! Zoals de gehele 990 serie zijn alle sneaker gemaakt van premium materialen. Verschillende kleuren grijs bedekken merendeel van de sneaker, terwijl witte veters en een witte midsole wat contrast bieden. Mesh wordt gebruikt op de basis terwijl mesh de rest van de sneaker overneemt. De New Balance Made in USA tag is te vinden op de tong met het N logo op de midfoot. De sneaker beschikt over een ENCAP midsole en bied zo comfort voor elke dag.

StockX under retail

De New Balance 990v5 heeft een retail prijs van €200, maar op StockX kan jij de sneaker onder retail scoren. De prijs ligt nu zo rond de €165. Wil jij de sneaker voor nog goedkoper scoren, dan kan je altijd een bod doen naar de gewenste prijs. Houd er wel rekening mee dat elke maat een andere prijs heeft en er nog €20 bovenop komt voor processing fee’s en shipping. Scoor de New Balance 990v5 onder retail HIER. Op Donderdag 4 februari kan jij via onze nieuws pagina weer genieten van een nieuwe StockX-Under-Retail.


StockX under retail
StockX under retail
StockX under retail