Skip to content
Upcoming

StockX Top 5 New Balance sneakers

25 maart 2021 10:00
StockX Top 5 New Balance sneakers

Het aanbod op StockX is enorm en begrijpen we dat het vinden van de perfecte schoen soms moeilijk kan zijn. Daarom hebben we speciaal voor jou een top 5 samengesteld van onze favoriete New Balance schoenen die je bij StockX kunt verkrijgen. Er zitten een aantal klassiekers en unieke collabs tussen. Bekijk de hotste New Balance sneakers van onze StockX Top 5 New Balance hier:

1. New Balance 992 Kith Kithmas Teal

kith x new balance

Voor kerst 2020 dropte KITH x New Balance een speciaal pack waar ook de 992 Kithmas Teal bij zat. De unieke groene Teal kleur spat van de schoen af waardoor deze gegarandeerd de aandacht trekt. Het bovenwerk is van zacht suede gemaakt, wat de sneaker een luxe uitstraling geeft. De vraagprijs op StockX ligt nu tussen de €300-€400 euro.

2. New Balance 990v5 Grey

New balance 990

Het meest populaire model van New Balance is waarschijnlijk de 990. Het model zit extreem comfortabel en heeft mooie colorways die bij elke outfit passen. Zo bestaat dit New Balance 990v5 model uit verschillende grijstinten. De retailprijs van de schoen, was $175 dollar en wordt nu al een tijdje onder de €200 euro verkocht op StockX. Als je nog een goede basis sneaker zoekt, dan is het zeker waard om naar dit paartje te kijken!

3. New Balance Vision Racer Jaden Smith Wavy Baby Blue

In de zomer van 2020 dropte New Balance een collab met Jadon Smith. Hij staat bekend om zijn uitgesproken, kleurrijke stijl en dat is zeker terug te zien in de sneakers. Hij ontwierp verschillende kleurencombinaties voor de Vision Racer. Deze Baby Blue colorway bevat enkele grijze details maar is bijna geheel blauw geworden. Je kunt niet om de dikke zool, die er erg comfortabel uitziet. De prijzen lopen erg uiteen, maar het paar kost gemiddeld zo’n €500 euro. Durf jij deze sneaker te dragen?

4. New Balance 920 Patta

Top 5 New Balance

Het Amsterdamse merk Patta heeft door de jaren heen al vele schoenen samenwerkingen gehad. Deze bruine New Balance 920 die in 2020 releasde vinden wij geweldig. De combinatie van bruin, grijs, zwart en wit maakt de schoen erg draagbaar. Wat opvalt is dat op de hak “Patta 920” staat. De vraagprijs staat nu op gemiddeld €400 euro, maar je kunt altijd een bod doen.

5. New Balance 550 Aime Leon Dore White Green

Top 5 New Balance
Images by StockX

Last but not least, staat ook deze New Balance 550 Aime Leon Dore White Green in de StockX Top 5 New Balance. De sneaker geeft ons echte old school vibes. Het New Yorkse merk Aimé Leon Dore neemt je met het design terug naar het jaar 1989. De off-white zool en upper zorgen ervoor dat de schoen er retro uitziet. Ook past de donkergroene kleur perfect bij het model. Het model is erg geliefd, je shopt het paar voor een gemiddelde vraagprijs van €600 euro.

Welke New Balance sneaker is jouw favoriet van de StockX Top 5 New Balance? Ben je ook benieuwd welke sneakers je nog meer kunt krijgen via StockX? Check dan hun site! Houd ook de Releasekalender en de Sneakerjagers App in de gaten om nooit meer een release te missen!