Skip to content
Upcoming

StockX Top 10 Now Available 💚 Check het hier

4 mei 2021 16:00
StockX Top 10 Now Available 💚 Check het hier

Iedere maand droppen verschillende hyped releases die telkens weer mega snel uitverkocht raken. Soms heb je gewoon geen geluk en win je geen enkele raffle. Maar via sites zoals StockX kun je toch nog een paar bemachtigen! Inmiddels is het aanbod van StockX enorm en om je op weg te helpen, hebben we een Top 10 samengesteld van de hotste sneakers die nu verkrijgbaar zijn. Bekijk de StockX Top 10 sneakers, die je nu kunt kopen!

StockX Top 10

1. Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’

StockX Top 10

Deze Air Jordan 4 Retro heeft de helderblauwe ‘University Blue’ kleur gekregen. De blauwe overlays zijn van suède gemaakt, wat de sneaker een luxe uitstraling geeft. Daarnaast zijn er grijze, gestippelde delen gebruikt en effen zwarte details. De zool, rondom de Air Bubble, is wit gelaten voor een contrasterend effect.

2. Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low

StockX Top 10

Deze volledig roze Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low is perfect voor het voorjaar en de zomer. De samenwerking van de zanger en adidas is een old school model, die door het verschillende materiaal een unieke uitstraling heeft gekregen. Daarnaast is de sluiting, boven de veters, een interessante toevoeging.

3. Sacai X Nike VaporWaffle

StockX Top 10
Nike x Sacai vaporwaffle

De laatste Sacai x Nike samenwerkingen vielen keer op keer in de smaak. Ook deze nieuwste collab op het VaporWaffle model, was weer snel uitverkocht. De twee bijzondere colorways releasde tegelijkertijd. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet?

4. Travis Scott x Air Jordan 6 SP ‘British Khaki’

travis scott x jordan 6

Travis Scott en Jordan Brand zijn geen vreemden meer van elkaar. De afgelopen jaren zijn er verschillende samenwerkingen geweest tussen de rapper en het Jumpman merk. Zelfs de Air Jordan 6 is al een keer gereleased, in een groene colorway. Deze bruine kleur is net zo populair al zijn voorganger. De bijna volledig suède upper, met de koraalachtige details, is uniek en past perfect bij de ‘Cactus Jack’ stijl van Scott.

5. adidas Yeezy BOOST 700 ‘Bright Blue’

yeezy blue

Wanneer je aan Yeezy denkt, denk je aan de neutrale kleuren van het merk. Maar in 2021 lijkt het merk van Kanye West het roer om te gooien. Al een aantal opvallende kleurencombinaties zijn gereleased, zo ook deze felle adidas Yeezy Boost 700. De contrasterende kleuren oranje en blauw zijn op het model verwerkt. Je moet er van houden, maar een statement maak je zeker met de sneaker.

6. Kim Jones X Converse Chuck Taylor All-Star 70

kim jones x converse
StockX Top 10

Dior Homme designer Kim Jones, werd door zijn sneaker samenwerking met Dior en Jordan erg populair. In april 2021 krijgt hij een andere collab met Converse. Tijdens de release kwamen twee colorways uit op het Chuck Taylor All-Star 70 model. Shop jouw favoriete kleur via de buttons hieronder:

7. Air Jordan 1 Retro High ‘Shadow’

jordan black

Op 15 mei 2021 komt de 2.0 versie van deze Air Jordan 1 Retro High ‘Shadow’ uit. De originele versie uit 2018 heeft een iets donkere tint grijs dan de 2.0 variant. Ook zijn hier de grijze delen van glad leer gemaakt en een variatie van suède. Kun je niet wachten op de release van 15 mei? Je kunt de OG versie NU al kopen via StockX.

Air Jordan 1 High 'Shadow 2.0'

555088-035 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders

8. Nike Air Max 90 NRG ‘Bacon’

nike air max 90 bacon

Op Air Max Day 2021, re-releasde een bijzonder paartje. Deze Air Max 90 werd geïnspireerd op een plak bacon en was al zeer geliefd tijdens zijn eerste originele release. In 2021 werd het paar opnieuw uitgebracht en veel sneaker verzamelaars waren verheugd en hebben een paar aangeschaft.

9. Nike Dunk Low Premium ‘Medium Curry’

nike dunk curry

In 2020 groeide de populariteit van het Dunk model en ook in 2021 is de trend voortgezet. Deze ‘Medium Curry’ colorway op de Dunk Low is misschien wel één van de uniekste designs die in 2021 releasde. Het simpele model werd uitgerust met suède delen. De neutrale kleurencombinatie past bij elke outfit.

10. Aleali May x Air Jordan 1 Zoom Comfort ‘Califia’

aleali may jordan
Images by StockX

Last but not least, deze knallende Aleali May x Air Jordan 1 Zoom samenwerking. Elk sneaker design van Aleali May is doordacht en zit vol unieke details. Deze ‘Califa’ colorway is een eerbetoon aan haar jeugd in Los Angeles. Naast deze sneaker, dropte ze ook een bijpassende kledingcollectie.

Dit was onze StockX Top 10 met sneakers die nu verkrijgbaar zijn via StockX.com. Klik op de buttons onder de sneakers om direct bij de juiste sneaker te komen, of check het gehele aanbod zelf. Volg ons op Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns) om te checken wanneer een nieuwe sneaker wordt toegevoegd op StockX. Download ook de Sneakerjagers App en zet je berichtmeldingen aan, zo ontvang je altijd een notificatie wanneer een sneaker dropt!