Skip to content
Staff Picks

StockX sneaker classics voor onder de kerstboom

4 december 2022 18:39
StockX sneaker classics voor onder de kerstboom

De Kerst staat weer voor de deur en het is hoogtijd om kerstcadeaus in te slaan! Één ding is zeker, met sneaker classics kun je niet fout gaan. Iedereen zal worden verrast wanneer één van deze paartjes na het uitpakken verschijnt. Niets is beter dan een lach brengen op het gezicht van je meest dierbaren. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de sneaker classics bij StockX. Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom!

Nike Dunk Low SP ‘Syracuse’

Nike Dunk Low SP 'Syracuse'
Nike Dunk Low SP 'Syracuse'

We trappen de lijst af met een paartje die in 2022 een restock heeft gekregen: de Nike Dunk Low SP ‘Syracuse’. De colorway kwam voor het eerst uit in 2020 en was onderdeel van het ‘Be True To Your School’ pack. Syracuse’s wit en oranje is één van de meest iconische University kleurencombinaties en zal daarom ook door menig persoon met liefde worden ontvangen.

*Let op! De prijzen van de sneakers kunnen per maat en per dag verschillen. Dit is afhankelijk van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker.

Nike Dunk Low SP ‘Kentucky’

Nike Dunk Low SP 'Kentucky'
Nike Dunk Low SP 'Kentucky'

Denk je dat de kleur oranje toch niet helemaal favoriet is? Bekijk dan eens de Nike Dunk Low SP ‘Kentucky’, die ook in 2022 een restock heeft gekregen. Net als het vorige paartje zorgt de combinatie van wit en blauw, voor een sterk contrast. De colorway was voor de ‘Panda’, de populairste Dunk Low waardoor iedereen deze wilde hebben.

New Balance 550 ‘White Grey’

New Balance 550 'White Grey'
New Balance 550 'White Grey'

Het New Balance 550 silhouet is erg gewild in 2022, vooral de ‘White Grey’ willen velen in hun collectie hebben. Dit komt voornamelijk door de witte kleur, door deze kleur past de sneaker bij iedere outfit! Een aantal details komen in het grijs, zoals de branding op de hiel en de buitenzool buitenzool. Met de New Balance 550 kun je niet fout gaan!

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’

Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Lost and Found'

Is de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ de populairste drop van 2022? Misschien wel! Het paartje heeft de kenmerkende Chicago kleuren gekregen, waardoor iedereen deze sneaker wel zou willen hebben. Een opvallend detail is de kraag, die een cracked look heeft gekregen, wat een knipoog is naar de mom-and-pop shops uit de 80’s waar de Air Jordan 1 High ‘Chicago’ in versleten schoenendozen lagen.

adidas Yeezy Slide ‘Bone’ & ‘Onyx’

adidas Yeezy Slide 'Bone'
adidas Yeezy Slide 'Onyx'

Één van de meest comfortabele silhouetten voor onder de kerstboom is de adidas Yeezy Slide. Wil je graag een neutrale kleur ga dan voor de ‘Bone’, maar heb je liever een wat meer opvallendere look scoor dan de ‘Onyx’. De Slides komen in een chunky stijl en zijn gemaakt van EVA-foam, wat zorgt voor ultiem comfort waar je ook naartoe gaat.

Nike Air Force 1 Low ’07 ‘White’

Nike Air Force 1 Low '07 'White'
Nike Air Force 1 Low '07 'White'

Nog een sneaker die inmiddels al vele restocks heeft gekregen is de Nike Air Force 1 Low ’07 ‘White’. Het is één van de meest populaire sneakers op het moment en mag daarom zeker niet ontbreken onder de kerstboom. Het paartje is zelfs zo populair dat deze regelmatig is uitverkocht, maar niet bij StockX! Iedereen houdt van de witte kleur van de sneaker.

Converse Chuck Taylor All-Star 70 Hi Stüssy ‘Black’

Converse Chuck Taylor All-Star 70 Hi Stussy 'Black'
Converse Chuck Taylor All-Star 70 Hi Stussy 'Black'

Het merk Stüssy is in 2022 steeds meer bij de mensen thuis verschenen, net als de Chuck Taylor All-Star 70 Hi. Daarom is het niet gek dat de eerste samenwerking tussen Stüssy en Converse zo’n groot succes is geweest. Het meest opvallende aan het ontwerp is dat het Converse embleem op de hiel is vervangen door het Stüssy Star logo. Een samenwerking die je moet scoren!

Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’

Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'
Air Jordan 4 Retro 'Midnight Navy'

Als laatste sluiten we de lijst af met de Air Jordan 4 Retro ‘Midnight Navy’. Veel verschillende colorways zijn voor dit ontwerp gereleased, maar dit is toch wel een hele mooie! De ‘Midnight Navy’ heeft een basis van wit leer met opvallende donkerblauwe details rond de veters en op het voorste deel van de zool.

Dit waren een aantal sneaker classics bij StockX! Welk silhouet scoor jij voor je dierbaren? Of zat er toch niets tussen? Neem dan vooral zelf een kijkje op de website van StockX!

Het team van Sneakerjagers wenst jullie alvast fijne feestdagen! Vergeet vooral ook niet om de Adventskalender in de app in de gaten te houden, misschien ben jij wel één van de winnaars!