Skip to content
Upcoming

StockX-Under-Retail series week 5, Part 2

5 februari 2021 12:00
StockX-Under-Retail series week 5, Part 2

Als je aan StockX denkt, denk je misschien al snel aan de hoofdprijs betalen voor sneakers. Echter is dat helemaal niet nodig en dat zullen wij je bewijzen met deze nieuwe serie! Eerder deze week kwam part 1 uit en hierin legde wij al uit hoe jij een nieuw paartje scoort via StockX. In dit tweede deel zullen wij de Nike Air Max 90 in een ‘Reverse Duck Camo’ uitlichten voor jou.

De ‘Reverse Dunk Camo’ colorway werd door Nike gereleased in samenwerking met Atmos op Air Max Day in 2020. Air Max Day is een jaarlijkse feestdag van Nike voor al hun Air Max silhouetten. Het wordt elk jaar op 26 maart gevierd, omdat dit de datum is dat Nike’s Air Max 1 voor het eerst het daglicht kreeg te zien. Daarnaast was dit niet de eerste keer dat we deze colorway voorbij zagen komen. In 2013 verscheen er namelijk al een colorway met een zelfde soort print.

Nike Air Max 90 ‘Reverse Duck Camo’ | CW6024-600

Het silhouet beschikt over een infrared basis, opgemaakt uit mesh materiaal. met hierop meerdere camouflage panelen. Enkele andere details, zoals de swoosh, eyestays, heeltab en Air Unit hebben een zwarte kleur gekregen. Verdere branding is ook verwerkt in de OG Infrared kleur. Onder het kleurrijke bovenwerk is een rustgevende witte midsole verwerkt met hieronder een rubberen infrared outsole.

De nieuwprijs van de Air Max 90 ‘Reverse Duck Camo’ bedroeg €150,-. Op StockX is het mogelijk om jouw paartje te scoren onder deze prijs! De laagste prijs die momenteel gevraagd wordt is €98,-. Aarzel niet te lang, want voor hetzelfde geld schiet de prijs plotseling omhoog van de sneaker. Scroll naar beneden voor foto’s. Benieuwd naar nog meer sneakers die verkrijgbaar zijn onder retail prijs? Klik hier! Vergeet ook niet om Sneakerjagers dagelijks te checken voor het laatste sneakernieuws.


Atmos x Nike Air Max 90 'Reverse Duck Camo'

Verwacht in 2024

Bekijken bij StockX
Nike Air Max 90 Reverse Duck Camo