Skip to content
Upcoming

Stingwater x Nike SB Dunk Low creëren een 50/50 sneaker design 🔥

23 maart 2021 10:00
Stingwater x Nike SB Dunk Low creëren een 50/50 sneaker design 🔥

Nike en zijn skateboard divisie lijken de samenwerkingsverbanden nogmaals uit te breiden. Na de samenwerking met Supreme en Carpet Company, gaat de Nike SB Dunk Low nu een project aan met Stingwater, het skatemerk van Daniel Kim. Hiermee voegt Nike weer een indrukwekkende sneaker toe aan de groeiende collectie. Lees verder voor alle informatie over de Stingwater x Nike SB Dunk Low collab.

Stingwater x Nike SB Dunk Low

50/50 design

Met dit project drukt Stingwater een uniek stempel op de Nike SB Dunk Low. Het merk is bezig met één van de meest unieke Nike SB Dunk Low samenwerkingen van dit jaar tot nu toe. Insiders onthullen dat de samenwerking een solide 50/50 balans is tussen beide merken. Terwijl de Dunk Low zijn kenmerkende look, vorm en eigenschappen draagt, zijn de subtielere details doorgevoerd in een Stingwater design. Stingwater’s kleding en accessoires zijn vaak ontworpen met speelse graphics en patronen. Die ontwerpstijl wordt hier zeker in naar boven gebracht als Kim’s merk de iconische Nike SB Dunk Low een gedurfde look geeft.

Stingwater x Nike SB Dunk Low
Stingwater x Nike SB Dunk Low

De eerste beelden tonen de low-top gekleed in rood, met contrasterende witte spikkels en veters. Naast de kleur is ook de dikke en doorschijnende tong, die ijzig blauw lijkt, erg opvallend. Ook dit zorgt voor een mooi contrast met de dieprode bovenkant. De doorzichtige Swoosh is miniatuur gemaakt om beter aan te sluiten op vallende letters van het Stingwater logo.

Een extra detail zijn de groene inlegzolen, waarop het logo van beide merken en de tekst “Please don’t step on me, I’m trying to GROE.”, staat. Het bovenwerk van de sneaker heeft unieke elementen. Zo is er gekozen voor een corduroy sok voering en een doorschijnende tong. De gebruikelijke Nike SB tag wordt ingeruild voor een kartonbruine tag met de tekst “stingwater SHOE VERY SPESHAL”. Daarnaast staat er aan de onderkant van de rechter tussenzool “Plant Emoji” en aan de linkerkant “With Eyes”.

Stingwater x Nike SB Dunk Low
By fxxkvlogvi
Stingwater x Nike SB Dunk Low

Stingwater x Nike SB Dunk Low | Release

Er is nog geen officiële release datum voor de Stingwater x Nike SB Dunk Low, maar wij verwachten dat dit in de komende maanden zal worden aangekondigd. Zoals jullie weten zijn jullie de eerste die het weten als er nieuwe informatie vrijkomt.

Via onze nieuwspagina houden wij jullie op de hoogte over de tofste sneakers uit de Nike Air Max lijn. Volg ons ook op Instagram en download de app om dagelijks sneaker related content voorbij te zien komen en natuurlijk kans te maken op verschillende prijzen voor de 10 days of air max! Ben je benieuwd naar upcoming sneakers? Check dan naast de app, ook onze releasekalender. Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle upcoming releases.