Skip to content
Upcoming

Steve Harrington x Nike’s ‘Earth Day’ pack

16 april 2019 15:27
Steve Harrington x Nike’s ‘Earth Day’ pack

Beetje bij beetje krijgen de sneakers uit de Sustainability collectie van Nike een releasedatum. Laatst al de sneakers uit het ‘Plant Color’ pack, deze komen aankomende donderdag 18 april uit. Nu is ook de releasedatum bekend van het ‘Earth Day’ pack. Deze releasedatum is echter alleen nog gericht op de US.

Het ‘Earth Day’ pack

Een van de kleinere collecties binnen de Sustainability collectie is het ‘Earth Day’ pack. Dit pack sluit goed aan bij de duurzame collectie van Nike vanwege het gebruik van speciaal materiaal. Het materiaal dat namelijk gebruikt wordt op de sneakers uit dit pack is Flyleather. Dit materiaal wordt gemaakt van gerecyclede vezels.

Het pack bestaat uit de Nike Air Force 1, Nike Cortez en de Blazer Low waarop dit materiaal dus is terug te vinden. Al deze sneakers komen in een triple white colorway met daar overheen het felgekleurde artwork van Steve Harrington dat speciaal is gecreëerd voor dit pack.

Op dit moment is er alleen nog bekend wanneer de sneakers uitkomen in de US. Dit is tijdens National Earth Day op maandag 22 april. Wanneer er een releasedatum bekend wordt voor Europa laten wij jullie dit uiteraard weten. Bekijk hieronder de foto’s van de sneakers uit het ‘Earth Day’ pack.


Steve Harrington x Nike Air Force 1

Images by: Nike
Images by: Nike

Steve Harrington x Nike Cortez

Images by: Nike

Steve Harrington x Nike Blazer Low

Images by: Nike